Hami Mandıralı imzayı attı !

Hami Mandıralı imzayı attı !

Trabzonspor Kulübü, futbol takımı teknik direktörlüğü görevi için anlaşma sağladığı Hami Mandıralı ile sözleşme imzaladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, külüp başkanı Muharrem Usta,  futbol koordinatörü Yılmaz Büyükaydın'ın da hazır bulunduğu imza töreninde, Hami  Mandıralı ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1,5 yıllık mukavele  yapıldı.  
 
Mandıralı, imza töreninde yaptığı konuşmada, tekrar yuvasına  geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek, "Bizim katkımız sadece sahada   alacağımız sonuçlarla olacak. Bu sonuçlarla belki yönetim kurulumuzu,  başkanımızı, yöneticilerimizi, Trabzonspor'u sevenleri bir nebze rahatlatacağız  diye düşünüyorum" dedi.  
 
'Trabzonspor'u ayağa kaldıracağız'
 
İşlerinin sahada çalışıp başarıyı yakalamak  olduğunu ifade eden Mandıralı, "Tek düşüncemiz Trabzonspor'u bu düştüğü yerden  ayağa kaldırmak. Çok önemli oyuncularımız var fakat zaman içinde bunları kıymetli  hale getirmek, harekete geçirmemiz lazım. Bu işin sorumluluğu bizde, bizler  yapacağız. Oyuncu arkadaşlarımızla bireber terapiler, konuşmalar da yapacağız ama  öncelikle hedeflerin Trabzonspor'u daha ileriye taşımak olduğunu bizler de  anlatacağız. Dokunuşlarla, yakınlaşmayla, ilişkilerle bunu yapmamız lazım diye  düşünüyorum. Bir önceki dönemle öyle yapmıştık, güzel şeyler olmuştuk" diye  konuştu.
 
'Futbolcuların öyle hakları yok'
 
Hami Mandıralı, yüreği kendileriyle olan, forma için atan,  savaşmak isteyen oyunculara yüreklerinin açık olduğunu vurgulayarak, şunları  söyledi:  "Kimseye ön yargımız yok. Bütün oyuncular bizim için çok  kıymetli, değerli. Çünkü Trabzonspor forması giyen her oyuncu kıymetlidir. Onlar  da bu kıymetli olduklarını sahada çalışmalarla bize hissettirecekler. Biz de ona  göre kararlarımızı vereceğiz. Tabi bütün oyuncular oynamak ister. Ama 11 kişi  oyuna başlar dolayısıyla herkesin herkese saygısı olması lazım. Kararları  oyuncular eleştirmeyecek, öyle hakları yok. Futbolcuların bir  defa konuşma hakkı  vardır, o da transfer zamanı en iyi parayı almak için. Ondan sonra ağzını değil  ayaklarını çalıştıracak. Biz de ona göre kararımızı verip Trabzonspor'u tekrar bu  yerden havaya sokup ayağa kaldırmaya çalışacağız."  
 
Yüreklerinin herkese  açık olduğunu kaydeden Hami Mandıralı, "Bir tek yönetim kurulu değil hepsi bir  ucundan tutmalı. Bir Trabzonspor var, hep birlikte ayağa kaldıralım. Mutlaka  eleştiriler olacaktır, onların uyan tarafını da alacağız. Bu süreçte sağlıklı  olursanız çok katkı sağlamış olursunuz. Biz de ekibimizle bütün mesaimizi  Trabzonspor'a vereceğiz çünkü takımımızın buna ihtiyacı var" diye  konuştu.  
 
Hami Mandıralı'nın yardımcılıklarını yapacak Turgay Karslı ve  Çağatay Şalap da imza töreninde yer aldı.