Jeremain Lens çok kızdı

Jeremain Lens çok kızdı

Advocaat’ın 70. dakikada Sow’u sahaya sürerek oyundan aldığı Hollandalı yıldız bu değişikliğe sert tepki gösterdi.

Transfer döneminin son günlerinde Teknik Direktör Dick Advocaat’ın isteğiyle Premier Lig ekibi Sunderland’den kiralanan Jeremain Lens gol bölgesinde ilk kez katkı verdi.

Bursaspor maçından sonra Kasımpaşa karşısında da ilk 11’de şans bulan Hollandalı sağ kanat oyuncusu, sol kulvardan Ozan Tufan’a yaptığı asistle Türkiye’deki ilk skor katkısını üstlendi. İlk yarı biterken sağdan yine iyi bindiren Lens bu kez Emenike’ye golü attırdı, maçtaki ikinci asistine ulaştı.

Teknik patron Advocaat’ın 70. dakikada Moussa Sow’u sahaya sürerek oyundan aldığı Lens bu değişikliğe büyük tepki gösterdi.

Hollandalı hoca kendisini çağırınca taktikle ilgili bilgi vereceğini düşünüp koşarak kenara gelen başarılı futbolcu oyundan alındığını öğrenince bir hayli öfkelendi. Advocaat’a bir şeyler söyledikten sonra yedek kulübesine oturan Lens, Sow’un golünden sonra sevince de katılmadı. İki asist yaptığı maçta sahada kalmak isterken kenara alınan Lens’in maç sonuna kadar son derece kızgın bir şekilde yedek kulübesinde oturduğu gözlendi.

‘Hocaya karışmayız’

Lens FBTV’ye yaptığı açıklamada oyundan çıkarken verdiği tepkinin kesinlikle hocaya karşı olmadığını, oynama ve gol atma isteğinden kendince bir reaksiyon gösterdiğini söyledi. Yıldız futbolcu,” Biz oyuncular olarak hocanın kararlarına karışamayız ve yargılayamayız, benim tepkim hocaya karşı değildi” dedi.