Manchester City taraftarları Denayer’ı geri istiyor

Manchester City taraftarları Denayer’ı geri istiyor

Manchester City taraftarları, Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Jason Denayer’ın bir an önce takıma katılmasını bekliyor.

Savunma hattında, Eliaquim Mangala ve Vincent Kompany’nin sürekli sakatlanmaları, Martin Demichelis’in de güven vermeyen oyun yapısı nedeniyle büyük sıkıntı çeken Manchester City henüz bu soruna çare bulabilmiş değil.
 
Manchester Evening News gazetesi de City’deki bu sorunu kimin çözeceğiyle ilgili bir anket paylaşırken oy kullanan taraftarların %52.8’i Jason Denayer’ı seçti. Oyların %21.6’sı Everton’dan John Stones, %8.9’u Real Madrid’den Raphael Varane,  %6.2’si ise Dortmund’dan Mats Hummels’e gitti.
 
Geçtiğimiz sezonu da Celtic’te kiralık geçiren Belçikalı savunmacı şu anda sakatlığı nedeniyle forma giyemiyor. Hamza Hamzaoğlu onu genelde sağ bekte kullanırken Denizli’nin ondan nerede faydalanacağını büyük merak konusu. Deneyimli teknik adam Aurelien Chedjou’yu 3 maçtır ön liberoda kullanıyor. Yine bugünkü Akhisar Belediyespor maçında Semih Kaya maçın son bölümünde sağ bekte forma giydi.
 
Ajansspor