Mario Gomez zirvede

Mario Gomez zirvede

GollerCepte uygulamasında 2 milyon 750 bin kullanıcı, atılan golleri cep telefonlarından takip etti.

Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunun ilk yarısında toplam 406 gol atılırken, futbolseverler en çok Beşiktaşlı futbolcu Mario Gomez'in Galatasaray'a attığı golü izledi.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, GollerCepte uygulamasında 2  milyon 750 bin kullanıcı, atılan golleri cep telefonlarından takip etti. Sezonun  en çok izlenen golü, ligin 15. haftasında Beşiktaş'ın kendi evinde Galatasaray  ile oynadığı ve 2-1 kazandığı maçta Mario Gomez'in 56. dakikada kaydettiği gol  oldu.
 
Beşiktaşlı futbolcunun ardından Fenerbahçeli Diego'nun, Galatasaray  derbisinde attığı gol izlenenler arasında sayı bakımından ikinci olurken, aynı  karşılaşmada sarı-kırmızılı oyuncu Olcan Adın'ın maçı 1-1'e getiren golü  üçüncülüğü elde etti.
 
Gol görüntülerini golden yaklaşık 4 dakika sonra kullanıcılarına  ulaştıran GollerCepte üzerinden Spor Toto Süper Lig’in 2015-2016 sezonu ilk  yarısında izlenen videoların sayısının ise 1 milyon 850 bin kişiyi aştığı  bildirildi.
 
En çok izlenen takım Galatasaray oldu
 
Turkcell GollerCepte uygulamasında en çok izlenen takım unvanını  Galatasaray yakaladı.
 
Galatasaray'ı sırası ile Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor takip  ederken, en çok takip edilen yabancı takım İspanya temsilcisi Real Madrid takımı  oldu.
 
Trabzonspor'un ardından Anadolu kulüpleri içinde en çok Bursaspor,  Torku Konyaspor ve Gaziantepspor izlendi.