Melo'nun yerine yıldız isim geliyor

Melo'nun yerine yıldız isim geliyor

Felipe Melo, Cruzeiro ile anlaşmaya vardı. Galatasaray da, onun boşluğunu Napoli'de forma giyen Gökhan İnler'le doldurmak için girişimlerini hızlandırdı.

Fanatik'in haberine göre; Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun, 20 Temmuz'a kadar geleceğini netleştirmesi için süre verdiği Felipe Melo, ülkesi Brezilya'nın Cruzeiro takımına gidiyor.

Melo'nun durumuyla ilgili açıklama yapan menaceri Jose Rodriguez, "Cruzeiro ile anlaşmaya yakınız. Önümüzdeki günlerde her şeyin çözüleceğini umuyorum. Transfer birkaç gün içinde resmiyet kazanır" ifadesini kullandı. Sambacı'dan umudu kesen Sarı-Kırmızılılar ise onun boşluğunu doldurmak için harekete geçti.

Alınan bilgiye göre Melo'nun yerine düşünülen ilk isim olan ve Napoli'de forma giyen Gökhan İnler için pazarlıklar hızlanacak. Gökhan için İtalyanlar 4 milyon Euro (11.911.600 TL) bonservis bedeli isterken, Cim Bom, 3 milyon Euro'ya (8.933.700 TL) kadar çıkmış durumda.

Oyuncunun da Galatasaray'a gelmek istemesi, transferin bitme ihtimalini daha da güçlendiriyor. Önümüzdeki günlerde, iki kulübün ortak noktada buluşması bekleniyor.

Fanatik