Muharrem Usta müjdeyi verdi

Muharrem Usta müjdeyi verdi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, 6-8 oyuncu alarak yeni sezona başlayacaklarını söyledi.

UEFA ile yaptığı anlaşma gereği transfer sezonunu sessiz geçiren bordo-mavili takımda, taraftarın beklediği açıklama geldi. Bayramda İtalya     ve Fransa’da oyuncu izleyeceklerini belirten Usta, “Sabır arkadaşlar sabır. Doğru işler yapmalıyız yoksa ağır bedel kaçınılmaz olur” dedi.

Trabzonspor’ da futbolcular Slovakya kampında yeni sezon öncesi güç toplarken, yönetim de transfer çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Başkan Muharrem Usta, 6-8 oyuncu takviyesiyle kadrolarının güçlenip, zenginleşeceğini bildirdi.

UEFA ile yapılan bütçe anlaşması gereği transferin sessiz kulüplerinden olan Trabzonspor’da başkan Usta, Twitter hesabından taraftarlara müjde verdi, “Bayramda satılacak ve alınacak oyuncularla ilgili İtalya ve Fransa’dayız. Şimdiden iyi bayramlar” dedi.

Takıma yeni oyuncular katılacağını vurgulayan Usta, şöyle devam etti: “6-8 oyuncu ilavesiyle kadromuz güçlenecek, zenginleşecek. Acele ve panikle eski hataları tekrarlamamalıyız. Sabır arkadaşlar sabır. Yeni oyuncular ile kampa katılanlardan 24-25 kişilik kadromuzu netleştireceğiz. Doğru işler yapmalıyız yoksa ağır bedel kaçınılmaz olur.”

En genç kafile

Öte yandan transferdeki sessizlik kamp kadrosuna yansıdı. Altyapıdan genç oyuncuların da yer aldığı 21 kişilik kafilenin yaş ortalaması 23,3 oldu.

Karadeniz ekibinde 28 yaşındaki Mustafa Yumlu, Güray Vural, Akakpo en yaşlı oyuncular durumunda. 27 yaşındaki Uğur Demirok ve Esteban ile 26 yaşındaki Mehmet Ekici, Mustafa Akbaş ve Gökhan Alsan da bu isimleri takip etti.