Nani neden yedek kaldı ?

Nani neden yedek kaldı ?

Fenerbahçe'de milli arayı iyi değerlendiren Nani'nin Osmanlıspor maçının 11'inde yer almamasının nedeni belli oldu.

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım'ın Giuliano Terraneo'nun ipini çekerken Vitor Pereira'ya söylediği, "patron artık sensin" sözleri Portekizli teknik adamın imparatorluğunu kurmasına neden olmuştu.

Fakat Pereira'nın van Persie konusunda çok ileri gittiğini düşünen Yıldırım, önce takımdan ayrılmayı kafasına koyan van Persie'yi eşiyle beraber karşısına alıp ikna etti.

Sonra da Pereira ile van Persie'yi "zoraki" olarak barıştırdı. Başkan'ın kendisine, "bunu oynat" demese de gösterdiği tavır sonrasında Pereira, bir daha Hollandalıyı hiç kesmedi. Fakat olan vatandaşı Nani'yi kulübeye hapsetti. Pereira sahada iki tane "general" istemediği için Nani'yi yedeğe çekti. Haftalardır 11 yüzü göremeyen Nani'nin Inter'e yeşil ışık yakması ise ipleri iyice gerdi.

Fotospor'un haberine göre; Devre arasında Çin'e gitmesine izin verilmediği için gergin olan Portekizli oyuncu hafta içinde ülkesinde verdiği röportaj sonrasında Osmanlıspor maçına 11'de başlayamadı. Normal şartlarda Pereira, Nani'yi Belçika karşısında gösterdiği performans sonrasında ilk 11'de düşünüyordu.