Nerede bu top !

Nerede bu top !

Beşiktaş’ın şut çalışmasında antrenman sahasının arkasındaki araziye giden bir top, takım malzemecilerine zorlu anlar yaşattı.

Şut çalışmasında antrenman sahasının arkasındaki araziye giden bir top, takım malzemecilerine zorlu anlar yaşattı. Topu aramak için malzemecilerden Erdal Erdem çalıları temizlemeye çalışırken, kondisyoner Peiro Montanana ise kısa sürede meşin yuvarlağı buldu.

Moraller yerinde

Avusturya’da kamp yapan Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü. NK Zavrc maçında ilk 11’de forma giyen futbolcular yenileme programı ardından ayak tenisi oynadı. Diğer oyuncular ise top tekniği çalışması, minyatür kale maç ve şut çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Sakatlığı bulunan Jose Sosa ile bel ağrısı olan Serdar Kurtuluş idmana katılmadı.

Zavrc maçında ilk kez forma giyen ve yaptığı asistle göz dolduran Ricardo Quaresma neşesiyle dikkat çekti. Ramon Motta ve Rhodolfo ile şakalaşan Portekizli futbolcu, şut çalışmasında kaleci Günay Güvenç’e takıldı.

Hem gaz hem caz!

Teknik Direktör Şenol Güneş sabah ayak tenisi oynayan Ersan, Cenk Tosun, Oğuzhan ve Olcay’la neşeli diyaloglar yaşadı. Güneş ilk seti kaybeden Ersan-Cenk ikilisine, “İkinci seti siz kazanırsınız. Rakibiniz rehavet içinde” dedi. Ersan ve Cenk üst üste sayılar kazanırken Cenk, “Hocam iyi ki geldiniz. Biz gazla çalışıyoruz!” diye espri yaptı. Cenk’in bu tespitine gülen Şenol Güneş ise “Gaz dışında cazla da ilgilenin. Caz da rahatlatıcı bir müzik türüdür” karşılığını verdi.