Şenol Güneş'ten flaş karar ! Atiba ve Sosa...

Şenol Güneş'ten flaş karar ! Atiba ve Sosa...

Şenol Güneş, yöneticilerle yaptığı toplantıda transferde önceliğin stopere verilmesini istedi.

Atiba ve Sosa’nın kesinlikle kadroda tutulmasını bildiren deneyimli hoca omurganın bozulmaması gerektiğinin altını çizdi.

Transferde şu ana kadar Gökhan Gönül, Marcelo Guedes, Kenneth Omeruo ve kaleci Fabricio ile anlaşan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Şenol Güneş, stoper ve sol bek transferinin bir an önce bitirilmesini istedi. Kampa kadar iki bölgenin netleşmesi gerektiğini yönetime ileten Güneş, Atiba Hutchinson ve Jose Sosa’nın ayrılması halinde kadronun büyük bir yara alacağını da dile getirdi.

Sadece alınamayan oyuncular nedeniyle değil, Atiba ve Sosa’nın ayrılmak istemesi yüzünden keyfi kaçan siyah-beyazlı hoca kadroda köklü değişiklikler olması durumunda istikrarın bozulacağını belirtirken, yeni sezonun büyük bir risk altına gireceğini ifade etti. Atiba-Oğuzhan-Sosa üçlüsünün takımın omurgasını oluşturduğuna vurgu yapan Şenol Güneş, bu oyunculardan birinin gitmesi halinde bile yapılacak yeni transferin öneminin kalmayacağını kaydetti.

Serdar Aziz’in Galatasaray’a gitmesi nedeniyle üzgün olan ve istediği stoperlerin pahalı bulunması yüzünden defans kurgusunu oluşturamayan başarılı teknik adam öncelikli olarak stoper takviyesinin yapılmasını istedi. Sol bek transferinin ikinci sırada kalabileceğini vurgulayan Şenol Güneş, bayram tatilinden sonra Başkan Fikret Orman ile bir araya gelerek transfer planlamasına son şeklini verecek. Yönetim kurulunun önümüzdeki sezonun devre arasında transfere gerek kalmayacak biçimde planlama yaptığı aktarıldı.

Milliyet

Etiketler Beşiktaş sosa atiba