Sinan Gümüş ne zaman dönüyor ?

Sinan Gümüş ne zaman dönüyor ?

Torku Konya maçında sakatlanan Galatasaray'ın genç yıldızı Sinan Gümüş, bir an önce futbola dönmek istediğini belirtti..

Galatasaray ile Torku Konyaspor arasında oynanan maçta sakatlanan Sinan Gümüş, bir an önce futbola dönmek istediğini, Türk Telekom Arena’nın atmosferini çok özlediğini söyledi.

Podolski’nin sakatlığı sonrası ilk yarının son haftalarında düzenli olarak forma bulmaya başlayan Sinan Gümüş, ligde çıktığı son 4 maçta 2 gol atarken, Türkiye Kupası’nda da oynadığı son 4 maçta 6 gol, 1 asistlik performans göstermişti.

Genç yıldızın, önümüzdeki hafta antremanlara başlayacağı ve kısa sürede sahalara döneceği belirtildi..

Konya önünde talihsiz bir sakatlık geçirmesinin ardından gözyaşlarıyla sahayı terk eden 22 yaşındaki genç yetenek, “Her şey çok iyi giderken sakatlık yaşamam beni çok üzdü. Ancak her şeyde bir hayır vardır. Futbolu çok özledim. Sağlık ekibinin yardımıyla hızla iyileşiyorum. Taraftarın sevgi tezahüratlarını, Arena’daki atmosferi unutamıyorum. Daha güçlü şekilde sahalara döneceğim” diye konuştu.

‘UMARIM SON OLUR’

HT Spor'un haberine göre; Tedavisi devam eden ve önümüzdeki hafta yavaş yavaş idmanlara başlaması beklenen Sinan Gümüş, “Sakatlık zor bir süreç. Futboldan uzak kaldığım süreçte taraftarların sosyal medyadaki olumlu mesajları beni daha güçlü kıldı. Ailem de kulübüm de hep yanımdaydı. Umarım bu sakatlık son olur” ifadesini kullandı.

HT Gazete