Yanal'dan sürpriz karar ! Tam 7 isim...

Yanal'dan sürpriz karar ! Tam 7 isim...

Ersun Yanal, takımda kalacak ve gidecek futbolcuları belirledi.

Gelecek sezon için çalışmalara başlayan Ersun Yanal, takımda kalacak ve gidecek futbolcuları belirledi. İshak, Yatabare, Wasr,i Belkalem, Ferhat gibi futbolcuların listede yer aldığı ifade ediliyor.

Trabzonspor'da gözler teknik direktör Ersun Yanal'ın takımda kalmasını ve gitmesini istediği oyuncularla ilgili vereceği rapora çevrildi. Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, ligin bitimine iki hafta kala takımda kalmasını ve gitmesini istediği oyuncularla ilgili listeyi yönetim kuruluna sunacak. Listede sürpriz isimlerin yer alabileceği belirtildi. Sezon başında büyük beklentilerle transfer edilen İshak Doğan başta olmak üzere Yatabare, Waris, Belkalem, Ferhat Yazgan gibi oyuncularla birlikte uzun zamandır takımda olan ancak yedek kulübesinden çıkamayan Zeki Yavru ve Soner Aydoğdu'nun da Yanal'ın vereceği raporda isimleri geçiyor.
 
"BAŞKANIM BEN GEREKEN YANITLARI VERECEĞİM"
Yanal mevcut yabancı oyunculardan sadece Constant hakkındaki kesin kararını yönetim ile paylaştı. Gineli oyuncuyu gelecek sezon kadroda istemediğini net bir şekilde yöneticilerle paylaşan Yanal, orta sahaya Avrupa kökenli bir yabancı oyuncu alınmasını talep edecek. Yanal, Steau Bükreş'te kiralık olarak forma giyen Bourceanu hakkındaki kararını ise kamp sürecinde vermeyi planlıyor.
 
Takvim