Zorlu maçın galibi yok !

Zorlu maçın galibi yok !

Akhisar Belediyespor ile Kayserispor arasında oynanan karşılaşma karşılıklı gollerle 1-1 berabere sonuçlandı. Bu sonuçla düşme hattı adeta yangın yerine döndü.

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Manisa’da oynanan karşılaşmada Akhisar Belediyespor ile Kayserispor 1-1 berabere kaldı.

Ligin son haftalarına girilirken şampiyonluk yarışı kadar düşme hattında da heyecan artıyor. Dün Medicana Sivasspor 3 puan, Eskişehirspor’un da 1 puan almasının ardından yangın yerine dönen alt sıralarda bugün de Kayserispor puan alarak farklı bir boyut kazandırdı. Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen Akhisar Belediyespor ile deplasmanda oynadığı Zorlu maçtan puanla dönmeyi başaran sarı-kırmızılı ekip, ligde kalma umutlarını taze tuttu.

İlk yarıyı Sami’nin attığı şık plase golü ile önde tamamlayan Akhisar Belediyespor, ikinci yarıda rakibinin açılmasını da fırsat bilerek hızlı ataklarla yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Rakip kalede etkili olmakta zorlanan Kayserispor ile, Biseswar’ın sol kanattan yaptığı ortada Derley’in kafası ile eşitliği sağladı. Kalan dakikalarda iki takım girdiği gol pozisyonlarını gole çeviremeyince mücadele 1-1 sona erdi.

Zorlu deplasmandan altın değerinde 1 puan çıkarak Kayserispor, puanını 33 yaparak düşme hattından az da olsa uzaklaşmayı başardı. Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen Akhisar Belediyespor ise 46 puanda kalarak umutlarını büyük ölçüde tüketti.

Kayserispor önümüzdeki hafta ölüm kalım maçı niteliğindeki bir mücadelede Eskişehirspor ile karşılaşırken, Akhisar Belediyespor Galatasaray’ı konuk edecek.