Balıkesirspor'dan hakem tepkisi

Balıkesirspor'dan hakem tepkisi

Balıkesirspor Başkanı Aktürk, "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında hakem hatalarını herkes gördü. Bundan sonra daha dikkatli olunur diye düşünüyorum" dedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un kulüp  başkanı Tuna Aktürk, sezonun ilk haftasında iç sahada Gaziantep Büyükşehir  Belediyespor ile golsüz berabere kalmalarına ilişkin, "Maçta hakem hatalarını  herkes gördü. Bundan sonra daha dikkatli olunur diye düşünüyorum" dedi.
 
Aktürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gaziantep Büyükşehir  Belediyespor maçına iyi başladıklarını belirterek, "Futbolcularımızın oynamaya  yönelik istekleri kırılmaya çalışıldı. Maçta hakem hatalarını herkes gördü.  Bundan sonra daha dikkatli olunur diye düşünüyorum. Sahada verilen emeğin  karşılığı bu olmamalı" diye konuştu.
 
Aktürk, yakaladıkları pozisyonlardan birini değerlendirmeleri  durumunda sonucun farklı olacağını dile getirdi. Müsabakada 10 kişi kaldıktan sonra bile Muğdat Çelik ve Karikari ile  iki net pozisyon bulduklarını ifade eden Aktürk, bunları gole çeviremediklerini  belirtti.
 
İyi bir takım kurduklarını vurgulayan Aktürk, ilerleyen haftalarda çok  daha iyi oynayıp sezon sonunda hedeflerine ulaşacaklarına inandıklarını sözlerine  ekledi.