Tudor'a büyük şok ! Türk Telekom Stadı'nda...

Tudor'a büyük şok ! Türk Telekom Stadı'nda...
Güncelleme:

Galatasaray ile Akhisar maçında sarı kırmızılı ekip ilk yarıyı 2-0 geride kapatınca taraftarlar Igor Tudor'u uzun süre protesto etti.

Süper Lig'in 15'inci haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor ile Türk Telekom Stadyumu'nda karşı karşıya gelen Galatasaray'da taraftarlar, teknik direktör Igor Tudor'a tepki gösterdi.

Maç öncesi yapılan kadro anonsunda Igor Tudor'un adı söylendiği anda Türk Telekom Stadyumu'nda ıslıklar yükseldi. Bir grup taraftar, Igor Tudor'u ıslıklayarak protesto etti. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, geçen salı günü yaptığı açıklamada, "Igor Tudor, Galatasaray'ın teknik direktörüdür. Antrenör değişikliği gündemimizde yok. Taraftarlarımız takıma sahip çıksın" demişti.

YÖNETİM İSTİFA SESLERİ

Galatasaray’ın Akhisarspor ile oynadığı karşılaşmada Başkan Dursun Özbek ile Teknik Direktör Igor Tudor için istifa tezahüratları yapıldı. 

Süper Lig’in 15. haftasında Galatasaray’ın Teleset Mobilya Akhisar ile oynadığı maçta tribünlerden Başkan Dursun Özbek ve Teknik Direktörü Igor Tudor’a tepki gösterildi. Mücadelenin ilk yarısında 45. dakikada Akhisar’ın attığı ikinci golden sonra tribünlerden ‘Tudor istifa’ sesleri yükseldi. Sarı-kırmızılı taraftarlar, devre arasında da istifa sloganlarını sürdürdü. Taraftarlar, daha sonra ‘İmparator Fatih Terim’ tezahüratları yaptı.

Galatasaraylı taraftar, ayrıca ikinci yarının başında Dursun Özbek ve yönetimini de istifaya davet etti. Bu olaylar yaşanırken, karşıt görüşlü taraftarlar arasında da tartışma yaşandı.