Türk yıldız UEFA'nın manşetinde !

Türk yıldız UEFA'nın manşetinde !

Futbol hayatına Danimarka'nın Nordsjaelland kulübünde devam eden Emre Mor, UEFA'nın geleceğin yıldızlarını tanıttığı bölümün bu haftaki konuğu oldu.

Danimarka’nın Nordsjaelland takımında forma giyen gurbetçi futbolcu Emre Mor, UEFA’nın resmi internet sitesinde yapılan bir değerlendirmede geleceğin yıldızları arasında gösterildi.

Her hafta bir genç yeteneğin konu edildiği haberde bu hafta Nordsjaelland’in genç yıldız adayı Emre Mor’u inceleyen UEFA, 18 yaşındaki futbolcunun tekniği ve yaratıcılığıyla fark yarattığı, çalım yeteneği ve hızı da eklenince oyun tarzında Messi esintilerinin hissedildiği yazdı. Genç yaş kategorilerinde Danimarka forması giydikten sonra tercihini Türkiye’den yana yapan Emre Mor’un, gelecek yıllarda büyük ses getireceğinden bahsedildi.

Emre Mor’un birlikte çalıştığı teknik direktörlerden de değerlendirmeler alan UEFA, Nordsjaelland’i çalıştıran Kasper Hjulmand’ın şu sözlerine haberinde yer verdi:

“Sıra dışı bir performansa sahip… Top onun ayağındayken neler yapabileceğini tahmin etmek çok zor. Pas vermesini beklerken bir anda yönünü değiştirip çalım atmayı deniyor ve bunu yaptığı anda onu yakalamanız neredeyse imkansız oluyor.”

UEFA’nın derlediği yazıda kendi futbolu hakkında yorum yapan Emre Mor ise, “Eğer iyi günümdeysem sahada istediğim her şeyi yapabileceğimi hissediyorum. Ancak kötü bir maç geçirdiğimde kendimi çok daha aşağı çekebiliyorum ve oyundan çıkmak istiyorum. Bazen en büyük düşmanımın kendim olduğunu düşünsem de bu konuda giderek kendimi geliştiriyorum” açıklamasını yaptı.

AMK Gazetesi

Etiketler manşet UEFA Emre Mor