Pereira'nın Braga'yı imha planı !

Pereira'nın Braga'yı imha planı !

Pereira, Braga-Porto maçını izlemesi için yardımcısını Portekiz'e gönderdi.

Portekiz takımının analizleri hazır. Pereira, dün mümkün olduğu kadar hızlı oyun ve hızlı pas trafiği istedi. Fenerli futbolculara 'oyunun yönünü çabuk değiştirin' emri verdi.

Beşiktaş'ın duran top zaafını çözerek Fener'e şampiyonluk yolunda önemli bir zafer kazandıran analizler hazırlayan Teknik Direktör Vitor Pereira'nın yardımcısı Pedro Ribeiro, Sarı-Lacivertli takımın Avrupa Ligi'ndeki rakibi Braga'nın da röntgenini çekti. Braga, pazar gecesi Porto'yu 3-1 mağlup edip rakibinin şampiyonluk hayallerine ağır bir darbe vururken golleri Ahmed Hassan, Rafa Silva ve Alan kaydetti. Pedro, Porto karşısında izlediği Braga'nın analizini hazırladı. Ancak bu analiz henüz futbolcularla paylaşılmadı. Teknik Direktör Vitor Pereira dünkü idmanda Braga sınavının taktiğiyle ilgili çok önemli ipuçları verdi.

VİTOR YİNE TUZAĞINI HAZIRLIYOR

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Portekizli teknik adam, antrenman boyunca Sarı-Lacivertli futbolculardan mümkün olduğu kadar hızlı oyun, hızlı pas trafiği istedi. Pereira, perşembe günü Kadıköy'de oynanacak maçta Braga karşısında oyunun yönünü çok çabuk değiştirmek istiyor. Vitor, dünkü idmanda da hızlı pas ve oyunun yönünü değiştirme üzerinde dururken, bugünden itibaren rakip analizler Sarı-Lacivertli futbolculara da aktarılacak. Pereira, analiz ekibi ve Pedro Ribeiro'nun hazırladığı veriler ışığında Braga'yı da taktikleriyle şaşkına çevirip, Avrupa Ligi'nde çeyrek final kapısını iyice açmayı planlıyor.