Yönetimle görüştü: Emre Mor Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?

Yönetimle görüştü: Emre Mor Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?
Güncelleme:

Fenerbahçe'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Emre Mor yönetimle görüşecek gitmek istediği takımı bildirdiği iddia edildi.

Fenerbahçe'de Emre Mor ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken 26 yaşındaki oyuncunun talipleri artıyor. Atakaş Hatayspor, Bitexen Antalyaspor ve Rams Başakşehir'in istediği Emre Mor'a son olarak eski kulübü VavaCars Fatih Karagümrük talip olduğu öğrenildi.

GİTMEK İSTEDİĞİ KULÜBÜ AÇIKLADI

Fatih Karagümrük'e gitmek istemeyen Emre Mor, Fenerbahçe yönetimine Başakşehir ve Antalyaspor'a gitmek istediğini iletti.

BAŞAKŞEHİR'DEN RESMİ AÇIKLAMA

Başakşehir'in teknik patronu Çağdaş Atan da Fenerbahçe maçı sonrası, "Emre Mor benim çok beğendiğim ve istediğim bir oyuncu. Fenerbahçe'de bence istediği kadar süre alamıyor, belki bu opsiyonu değerlendirebilir. Görüşmelerimiz devam ediyor, olursa bize güç katacağını düşünüyorum." ifadelerini kullanmıştı.

6 GOL 5 ASİST

Fenerbahçe'nin 2 milyon euro bonservisle Karagümrük'ten transfer ettiği Emre Mor, bu sezon 7 maçta 2 asist olmak üzere sarı lacivertli formayla toplamda 48 maça çıkıp 6 gol ve 5 asistle oynadı.