Walcott ve eşinin ilginç iddiası

Walcott ve eşinin ilginç iddiası
Güncelleme:

Arsenal'in yıldızlarından Theo Wlacott, eşi ile ilginç bir iddiaya tutuştu.

Bu sezon muhteşem bir başlangıç yapan ve ligde ilk hafta oynanan Liverpool maçı dışında hiçbir resmi maçta bileği bükülmeyen Arsenal’in yıldız isimlerinden Theo Walcott, eşi ile ilginç bir iddiaya girdi. Walcott, Noel’e kadar bir gol daha atarsa kahve makinesi kazanacak. 

İngiltere Premier Lig’de şampiyonluğa oynayan ve Liverpool ile oynadığı maç dışında hiçbir resmi karşılaşmada yenilgi yüzü görmeyen Arsenal’de The Walcott’ın performansı da göz kamaştırıyor. Ligde 12 maçta 6 gole imza atan, Şampiyonlar Ligi’nde ise 3 maçta 3 gole ulaşan 27 yaşındaki hücum oyuncusu, takımını taşıyan isimlerin başında geliyor. Bu sezon toplam 15 maça çıkan 9 golle takımına büyük katkı sağlayan Walcott, Arsene Wenger’in de en güvendiği isimlerden biri olarak dikkat çekiyor. Walcott ile ilgili ‘Her güçlü erkeğin arkasında bir kadın vardır’ sözünü doğrulayan bir gerçek de dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezon 42 maçta attığı gol sayısına 15 maçta ulaşan yıldız futbolcunun performansındaki artış gözle görülür bir şekilde belli oluyor. 

Eşi ile sezon başında iddiaya giren Walcott, Noel’e kadar yani 25 Aralık’a kadar bir gol daha atarsa iddianın galibi olacak. Başarılı futbolcu eğer bunu başarabilirse eşinden kahve makinesi kazanacak. Walcott’u motive eden şeyin eşiyle girdiği iddia olup olmadığı bilinmese de İngiliz yıldız, bu performansını sürdürmesi durumunda kariyerinde bir basamak daha atlayacak. Yıllardır beklentilerin altında kaldığı söylenen 27 yaşındaki futbolcu, böylece hakkındaki eleştirilere de yanıt vermiş olacak. 

Galip geldikleri Bournemouth maçında sonra konuşan Walcott, eşiyle girdiği iddiayı şu sözlerle anlattı:

“10 gole mutlaka ulaşmak istiyorum. Böylece eşimden bir kahve makinesi kazanacağım. Bana “Noel’e kadar 10 gol atarsan sana kahve makinesi alacağım’ dedi. Şimdi tek yapmam gereken bir gol daha atıp beklemek. Umarım sözünü tutar. Bunun dışında goller attığım için çok mutluyum. Ancak daha önemlisi takımının harika bir performans göstermesi. Liverpool maçından sonra oynadığımız 19 maçta da yenilmedik. Bunu sürdürmek istiyoruz.”

AMK Gazetesi