İnternet hızlanacak, cep ucuzlayacak

İnternet hızlanacak, cep ucuzlayacak
Güncelleme:

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından hazırlanan Ulusal Genişbant Stratejisi’yle tablet ve telefonlar ucuzlayacak, internet 100 Mbps hıza ulaşacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme (UDH) Bakanı Ahmet Arslan, Kars’ta katıldığı etkinlik kapsamında, internet kullanmayan hane kalmaması ve her gelir grubundan vatandaşın bu hizmete erişimi sağlayabilmesi için “internetsiz ev kalmasın” seferberliği başlatıldığının açıklamasını yapmıştı.

Bakan Arslan, Türkiye’nin dijital dönüşümü için internet kullanımının yaygınlaştırılmasının önemine dikkat çekerek “Bugünün Türkiye’sinde tek bir vatandaşımızın bile internete erişmekten mahrum kalmaması için çalışıyoruz. Çünkü internet herkes için. Gencimiz, yaşlımız, evinde ödevini yapan çocuğumuz, işini büyütmeye çalışan vatandaşımız için. Bu seferberliğin ilk ve en önemli adımı ise, internet fiyatlarının her gelir grubu tarafından ulaşılabilir olmasını sağlamak.” diye konuşmuştu.

FİYATLAR BELLİ OLDU

BTK’nın resmi internet sitesinde İnternet Bizden Kampanyası fiyat listesi açıklandı. Kampanya için Türk Telekom teklif verdi. Türk Telekom yetkilileri henüz paketin satışına başlanmadığını fiyat üzerine çalışmalar yapıldığını söylerken vergiler dahil ucuz internetin aylık yaklaşık 40 TL’ye gelmesi bekleniyor.

İşte o fiyatlar:

1-20170401142041.jpg