Mithat Tuncer Tuncel ve Selin Tuncel’in yeni projesi: Wuu Trade

Mithat Tuncer Tuncel ve Selin Tuncel’in yeni projesi: Wuu Trade
Güncelleme:

“Bu proje 4 yıldır aklımızdaydı, Wuu Trade’yi tüm dünyaya duyuracağız”

Bu özel haberimizde uzun zamandır beklenen Wuu Trade oyunu için, firma kurucuları olan Mithat Tuncer Tuncel ve Selin Tuncel ile görüştük, röportajımızı sizlere direkt aktararak özel bir içerik çıkardık. Keyifle okumanız dileği ile.

 Merhabalar, öncelikle projenizi inceledik ve çok başarılı bulduk. Kendinizi biraz tanıtır mısınız?

 Mithat Tuncer Tuncel: Merhaba, ben Mithat Tuncer Tuncel. 8 yıldır finansal piyasalarda işlem yapıyorum ve seminerler ve mentorluk vererek öğrencilerime destek oluyorum.

Selin Tuncel: Merhaba, ben Selin Tuncel. Son birkaç yılda finans alanında uzmanlık kazandım ve şu anda Yaşar Üniversitesi Bankacılık ve Finans bölümünde asistan öğretmenliği yapıyorum.

 Wuu Trade’yi bizler için biraz açar mısıınz?

 Mithat Tuncer Tuncel: Wuu Trade son 4 yıldır aklımızda olan ve 3.5 aydır da tüm düzenlemelerini ve dinamiklerini tamamlayarak harekete geçirdiğimiz bir platformdur. Yatırımlarımızı başlattığımız Trade Yazılım San. ve Tic. Ltd. Şti. şirketini kurduk ve marka tescilini yaptırdık. Finansal piyasaları ve oyun sektörünü bir araya getiren, blockchain tabanlı, çok geniş bir vizyona sahip mobil bir oyun platformudur ve bizi çok heyecanlandırıyor.

Selin Tuncel: Projenin yazılımına başladık ve şu anda %35'ini tamamladık. Önümüzdeki aylarda, planladığımız gibi, proje App Store ve Android mağazalarına çıkmadan önce takımımızı 60 kişiye kadar genişletmeyi planlıyoruz. Profesyonel bir ekip ile ilerliyoruz ve Wuu Trade piyasaya çıktığında oldukça popüler olacak ve ilgi görecektir. Ekibimizi kendi bünyemizde barındırıyoruz, sadece Marka Yönetimi ve Reklam alanında başka bir profesyonel firmadan destek alıyoruz. Wuu Trade, seçilen kişi sayısı sınırlı odalarda özel alım satım maçları üzerine kurgulanmıştır. Finansal grafiklerin gerçek zamanlı hareketlerinin kullanıldığı 3-5-10 dakikalık oyunlar düzenlenecek. Oyun süresi dolunca sona erecek ve her oyuncu, oyuna başladığında aynı finansal enstrümanın aynı zaman dilimini görecek. Yarışma başladığında her bir saniyede bir fiyat çubuğu hareket edecek şekilde grafik 3-5-10 dakika boyunca sürekli hareket ederken, oyuncular alım satım işlemleri yaparak bakiyelerini yükseltmeye çalışacaklar. Bakiyesini en çok yükselten oyuncu birinci olacak ve ödülü o kişi kazanacak.

 Wuu Trade sizce başarılı olabilecek mi? Ne gibi özellikler ile kullanıcıları oyuna çekmeyi düşünüyorsunuz, planınız nedir?

Mithat Tuncer Tuncel: Oyuncular Wuu Trade'i bir amaç uğruna oynayacaklar. Oyuncular her oyundan sonra oynadıkları oyunun istatistiklerinde kendi başarılarını görebilecekler. 100 maç oynayıp 70 maç kazananların başarı oranı %70'dir ve bu profil 7 Level'dir. Aynı zamanda bu kişi 3-5 veya 10'a kadar üst üste hiç yenilmeden maç kazandıysa, Three-Five-Top Star rozetleriyle profillerini profesyonel bir Wuu Trader statüsüne çıkardığında, bu diğer kişilerin çok dikkatini çekecektir. Aynı zamanda tüm oynanan süre içerisinde 50 maç - 100 maç kazanıldığında, sosyal medya hesaplarını ekleyebilecekler ve özel mesaj alabilecekler. Bu sayede, diğer oyuncular kendilerine mesaj atabilecek ve belki bir eğitim alacaklar veya kendi portföylerini yönetebilecekler. Biz eminiz ki bir süre sonra 7-8-9-10 Level ve Wuu Trader statüsünde olup Top Star bir oyuncu profili, tıpkı oyun karakterleri gibi çok yüksek meblağlara satılıp, el değiştirecektir. Çünkü Wuu Trade'de başarılı olan ve bu statülere sahip bir oyuncunun gerçek piyasada da başarılı olması daha kolaydır.

Selin Tuncel: Siz Wuu Trade'de, rastgele bir maç izle tuşuna tıklayarak, oyuncuların oynadığı herhangi bir oyuna girebileceksiniz ve onları izleyebilecek, chat odasından oyun esnasında onlara mesaj atabilecek, profillerine tıklayıp istatistiklerini görebilecek ve eğer isterseniz oyun içinde Wuu Follow yapabileceksiniz. Ve takip ettiğiniz her oyuncunun mevcutta bir live maçı varsa, o oyunları ana sayfanızda daha sonra istediğiniz zaman görüp katılabileceksiniz. Oyun esnasında oyuncular kendi sıralamalarını ve her oyuncunun bakiyesini görebilecekler. Rakiplerini görebildikleri için, risk almaya başlayacaklar veya daha çok odaklanıp isabetli işlemler yapmaya başlayıp birinci olmak için hamlelerini ona göre yapacaklar.

Mithat Tuncer Tuncel ve Selin Tuncel’in yeni projesi: Wuu Trade - Resim : 1

 Wuu Trade çok fazla geliştirilebilmeye müsait, oyuncuların odaklanacağı bir çok ek özellik yapılabilecek ve çok iyi düşünülmüş eşsiz bir finansal öğretici mobil oyun uygulamasıdır. Trade Yazılım San. ve Tic. Ltd. Şti. firması olarak Wuu Trade'i önümüzdeki dört ay içerisinde tüm özellikleriyle App Store ve Android Store'a çıkaracağız. Şuan için sadece tek kişinin kendi başına alım satım yapıp, 10.000$ bakiyesini arttırabileceği Wuu Trade V1 Android marketlerde ve indirilebilir. Dört ay içerisinde V2 ile tüm özellikler devreye sokulacak.

 Wuu Trade'i ilk iki ay Türkiye'de başlatacağız ve daha sonra profesyonel pazarlama Direktörümüz ve ekibi sayesinde hızlıca yurtdışına açılacağız. Yaptığımız araştırmalar sonrasında, Türkiye ile benzer ekonomik kültür sağlayan ve finansla ilgilenen ve oyun sektöründe yoğunluk sağlayan Endonezya, Malezya, Filipinler, Vietnam, Hindistan, Çin, Singapur gibi Uzakdoğu ülkeleri bizim ilk pazarımız olacak. Daha sonra ABD ve Avrupa'ya geçiş yaparak kısa sürede tüm dünyaya Wuu Trade'i duyuracağız. Bu bölgelerde kendi bünyemizde çalıştıracağımız sosyal medyacılarımız ve sosyal medya fenomenleriyle iletişimlerimizi kuracak ekip arkadaşlarımız olacak. Her ülkenin kendi kültürüne göre pazarlama yapılacak ve Wuu Trade öyle yayılacak.

 Vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederiz, projenizde başarılar diliyoruz.

 

Etiketler Wuu Trade