Taşköprü Devlet Hastanesi’nin İhalesi 2 Aralık’ta Yapılacak

Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone OlSağlık Bakanlığı tarafından Taşköprü ilçesine yaptırılacak olan Devlet Hastanesi’nin ihalesinin 2 Aralık’ta yapılacağı belirtildi.
- Sağlık Bakanlığı tarafından Taşköprü ilçesine yaptırılacak olan Devlet Hastanesi’nin ihalesinin 2 Aralık’ta yapılacağı belirtildi.
Kastamonu İl Özel İdaresi tarafından yapılması planlanan ihale, 2 Aralık Cuma günü saat 14.00’de İl Özel İdaresi binasında gerçekleşecek. Yer tesliminden itibaren yeni Taşköprü Devlet Hastanesinin 550 günde tamamlanması bekleniyor.
Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, “İktidarımızın ilçemize olan yatırımları hız kesmeden devam etmekte. Yaklaşık 10 milyon TL değerinde yapılacak olan yeni devlet hastanemiz Taşköprü’müze hayırlı olsun. Hastanemizin ihale aşamasına gelmesinde büyük emeği olan Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu başta olmak üzere, Kastamonu Milletvekillerimiz Hakkı Köylü ve Mustafa Gökhan Gülşen’e, Kastamonu Valimiz Şehmus Günaydın’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone Ol