İşte Fethullah Gülen'in hastalığı !

İşte Fethullah Gülen'in hastalığı !

Bülent Arınç'ın bu sözleri Fethullah Gülen'in rahatsızlığının ne olduğunu ortaya çıkardı.

Hürriyet gazetesi yazarı Vahap Munyar bugünkü köşe yazısında oldukça ilginç bir dipnota yer verdi. Munyar'ın köşesine taşıdığı bu dipnot Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın katıldığı bir törenden...

Akhisar Kaymakamlığı, Akhisar Belediye Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve Ziraat Odası tarafından ortaklaşa düzenlenen “5’inci Hasat Şenliği” töreni için Birolive markasıyla üretim yapan Meridyen Gıda’daki törende Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ilginç sözler sarfetti.

Munyar'ın yazısında aktardığına göre Arınç, ABD'de yaşamını sürdüren Fethullah Gülen'i örnek göstererek vatandaşlara sağlıklı yaşamın sırrını açıkladı.

İşte Munyar'ın yazısından ilgili bölüm:

- Uzaklarda hasret çeken bir büyüğümüz (Fethullah Gülen’i kastediyor) bana, “Her sabah bir kaşık zeytinyağına 2 damla limon katıp iç, şekere de iyi gelir” demişti. Ben de öyle yapmaya başladım.

Ancak bu dipnotun en ilginç noktası ise Fethullah Gülen'in hastalığının ne olduğunun deşifre olmasıydı.

Çünkü Arınç sözlerine devam ederken, Hürriyet gazetesi yazarı Vahap Munyar'a seslenip, "Munyar, bu tavsiyeyi, zeytinyağının sağlığa yararlarını dile getirir sanıyorum." demiş.

Munyar da bunun üzerine hemen yanında bulunan Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği Başkanı Ali Nedim Güreli’ye bakınca Nedim Gürel de “Limonlu zeytinyağı içmenin şekere iyi geldiğini bilmiyordum”  demiş.

Anlaşılan geçtiğimiz gün rahatsızlanan Fethullah Gülen şeker hastası ve hergün 1 kaşık limonlu zeytinyağı içiyor...

Vahap Munyar'ın bugünkü köşe yazısının tamamını bu linkten okuyabilirsiniz...