Sağlıklı Beslenme Destek Ürünü Bios Life S Ürünü Çaycuma Medikalde Satışına Başlandı

Sağlıklı Beslenme Destek Ürünü Bios Life S Ürünü Çaycuma Medikalde Satışına Başlandı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, sağlıklı beslenme destek ürünü Bios Life S Medikal Sağlık Ürünleri satış noktasında, satışına başlandığı belirtildi.

- Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, sağlıklı beslenme destek ürünü Bios Life S Medikal Sağlık Ürünleri satış noktasında, satışına başlandığı belirtildi.

Çaycuma Medikal Sağlık ürünleri satış noktasında satışına başlanan Bios Life S ürünü, gıda takviyesi ile yeni bir vücut hissini keşfedin, pazarında 30 yıldan beri görülmeyen bir buluş olduğu belirtildi. özel formülü ABD patentli lif matrisi ve geleneksel olarak kullanılan vitamin ve minerallerin yanı sıra yeni bitkilerden çıkarılan bileşenlerin patentli bir karışımını içerdiği kaydedilirken, temel vitaminler, mineraller ve antioksidanlar içerdiği belirtildi. Yeni bir yaşam tarzı ve mükemmel bir vücut hissi için yenilikçi beslenme takviyesi olduğu belirtildi. Süper Green Dengeleyici sağlık içeceği olduğu belirtilirken, Bios life Süper green ise, Doğanın gücünü kullanarak daha dinç olmanın keyfine varın. Klorofil bitkilerin tabii hayat iksiri olduğu söylenirken, bitkiler için güneş ışığını, enerjiye çevirmek hayati değerde olduğu kaydedildi. Bios life Super Green ürünü, Sodyum bakır klorofilin ve maltodekstrin içermekte olduğu belirtildi. Bios life Super Green asitli olmamanıza yardım eden bir gıda takviyesi olduğu da vurgulandı. Bios Life süper green ürünü Çaycuma Medikal Sağlık Ürünleri satış noktasında, müşterilerin hizmetine sunulduğu kaydedildi.