Avantajpaylaş zeki alışverişin adresi

Zaten yapacağın alışverişte üste kazanç sağlayan site !

Geçen yıl Türkiye’de internetten alışverişe 28 milyar TL harcanmış, inanabiliyor musunuz? Ve bu 28 milyar TL’nin de 8000 TL’sini ben kendi ihtiyaçlarım için harcadım. Peki ben 8000 TL ile ne aldım? Yeni taşındığım evime beyaz eşya, sevgilime gömlek, onlarca kitap, konser bileti, arabamın sigortası, en son yapmış olduğum tatilin rezervasyonu, uçak bileti ve en yakın kız arkadaşıma doğum gününde aldığım ayakkabı… Ve sonrasında bir gün avantajlı alışveriş yapmanın yolunu keşfettim. Nasıl mı? Geçen ay elimde bilgisayarım çalışmak için bir kafeye gittim. Aldım kahvemi ve en köşe masaya iliştim. Masada bir kartvizit gözüme çarptı. Üzerinde ‘Tüketici olmak hiç bu kadar avantajlı olmamıştı.’ yazıyordu. Hemen arkasını çevirdim, gözlerim bir adres aradı haliyle ve Avantajpaylaş ismini gördüm. İşi gücü bir yana bıraktım ve bilgisayarımdan hemen heyecanla o siteye giriş yaptım. 300’ü aşkın mağaza ve en çok alışveriş yaptığım markalar beni karşıladı. Siteye aşina olmadığımdan direk alışveriş yap butonuna bastım ve karşıma üyelik formu çıktı. Partner kodu adlı bir sekme vardı fakat yanında partner kodu olmadan da üye olabileceğim yazıyordu. Hemen kısa bilgilerimi verip sisteme hiçbir ücret ödemeden üye oldum. Bir yandan da o içimdeki heyecan daha da arttı acaba ne ile karşılaşacaktım? Site içerisindeki nasıl çalışır kısmına tıkladım. Şöyle bir yazı vardı ‘kendi yapmış olduğunuz alışverişlerinizden belirtilen oranın %70’ini ve sizin partner kodunuzla sisteme kayıt olan üyelerin alışverişlerinden de %30 kazanırsınız’. Durdum, düşündüm ne kazanıyorum dedim kendi kendime. Hemen alttaki satırda ‘nakit kazanç’ sağlarsınız yazısına gözüm çarptı. Harcarken nakit kazanç sağlayacağımı söylüyorlardı. İnanamamıştım! Unutmadan hemen hatırlamışken şunu da söyleyeyim partner kodunuz, sisteme giriş yaptığınız kullanıcı adınız oluyor. Bunu nasıl yaptıklarını, yani ben harcarken bana nasıl nakit para kazandırdıklarını merak ettim ve okumaya devam ettim.

Öğrendim ki; markalarla anlaşıp belirli komisyon alıyorlar ve bu komisyonu da biz üyeleriyle paylaşıyorlar. Peki asıl önemli konuya geleyim, ben geçtiğim yıl yaptığım alışverişleri Avantajpaylaş üzerinden yapsa idim ne olurdu? -Zamanım yine bana kalırdı.
-İstediğim ürüne yine ulaşırdım.
-Beyaz eşyam yine kargo ücretini ödemeden gelirdi.
-Tatil rezervasyonunu 4 ay önceden yaptığım için tatilim yine uyguna gelirdi.
-Arkadaşıma aldığım ayakkabıyı iade ettiğimde yine param hesabıma yatardı.
-Yaptığım hatalı trafik kazasında kaskom bedelini yine öderdi.



Eğer geçen yıl yaptığım alışverişleri Avantajpaylaş üzerinden yapmış olsa idim, belirtilen oranların kazandırdığı nakit para 8000 TL’de 560 TL olacaktı. Yani 560 TL nakit olarak geri alacaktım! Buna ek olarak bir de internetten alışveriş yapan arkadaşlarımla partner kodumu paylaşıp Avantajpaylaş üzerinden alışveriş yapmalarını sağlasa idim, onların da yapmış olduğu alışverişlerden nakit kazanabilecektim. Kim tahmin ederdi alışverişin bu denli zekice yapılabileceğini! Daha fazlası için Avantajpaylaş adresimizi ziyaret edebilir, blog yazılarımızı da Avantajpaylaş Blog adresinden okuyabilirsiniz. 

AVANTAJPAYLAŞ İLE NASIL KAZANIRIM ?

Avantajpaylaş ile tanıştıktan sonra hayatınıza avantajlı alışveriş kavramı giriyor. Peki ben yaptığım alışverişlerden nasıl avantaj sağlayacağım?

Avantajpaylaş.com’a giriyorsun, markaların üzerinde senin için markalarla anlaşmış olduğumuz kazanç oranlarını göreceksin. Her zamanki gibi alışverişini online olarak yapıyorsun ve yaptığın alışverişlerden de belirtilen oranlarda paranı geri kazanıyorsun. Hemen bir örnek ile açıklayalım. Genellikle Boynerden alışveriş yaptığını düşünelim. Avantajpaylaş.com’a giriyorsun, Boynerin üzerinde %5 kazanç oranı yazmakta. Boynerin kendi online mağazasına yönlendiriliyorsun, buradan alışverişini her zaman yaptığın gibi tamamlıyorsun ve alışveriş sonunda belirtilen oranın %70’i hesabına geri yatıyor. Bu kadar kolay. Bir de şöyle bir şey var ki, siteyi arkadaşına öneriyorsun. Kendi partner kodunu onunla paylaşıyorsun, onun yapmış olduğu alışverişlerden de belirtilen oranın %30’unu kazanıyorsun. Örneğin; Size bağlı 30 arkadaşınız olsun ve her biri aylık 1000 TL harcasın. Belirtilen oranı da yine Boyner mağazasının oranı yani  %5 olsun. Totalde 30.000 TL harcama olucak ve bunun %70’ini arkadaşlarınız kazanıyorken %30’unu siz kazanıcaksınız.

PARTNER KODU İLE KAZANÇ SİSTEMİ

Avantajpaylaş  üye olurken ücret talep etmez ve sisteme üye olurken vereceğiniz kullanıcı adınız aynı zamanda partner kodunuz olur. Avantajpaylaşta çoklu kazanç sistemi vardır, peki bu nedir?

Senin ‘partner kodun’ ile alışveriş yapan müşteriler sana kazanç sağlıyor. Kısaca senin partner numaran sistemimize kayıt ettirdiğin kişileri belirlememizde bize yardımcı oluyor. Sen,partner kodunla alışveriş yapan üyelerden belirtilen oranın %30’unu geri kazanıyorsun. Arkadaşın alışverişini yaparken, sen de onun yapmış olduğu alışverişten para kazanıyorsun. Arkadaş sayını arttırdıkça kazancında artmış oluyor.

Kendine ait bir alt ekip kur kazanmaya başla ve kazancını katla!

Sonraki Haber