en iyi spor salonu

En iyi spor salonu arayışınızda artık bir karar vermeli ve vakit kaybetmeden spora başlamalısınız.

Spor salonu gerek fitness programları gerekse diğer spor aktivitelerine olanak sunar. Özellikle fit bir görünüme sahip olmak, beden sağlığını korumak ve zinde hissetmek için fitness en sık tercih edilen sporlar arasında yerini alıyor. Spor merkezleri, üyelere özel fitness programları ile beden sağlığı konusunda önemli bir yer ediniyor. İstanbul, spor salonu konusundaki geniş yelpazesi ile fitnessin kalbi olmaya devam ediyor.

Spor salonlarının vazgeçilmezi fitnessın en etkili 5 çalışmasını sizin için derledik.

·         Koşu bandı olmazsa olmazlardan. Vücudu ısıtmak için en az 20 dakika koşu bandı çalışması, diğer egzersizlerden daha fazla verim sağlanması için son derece önemli.
·         Squat, bacak ve kalça sıkılaştırma konusunda son derece faydalı. Vücudu ısıttıktan sonra dumbbell ile squat yapmak kol kaslarınızı da harekete geçirecektir.
·         Kelebek çalışması, hem iç bacak sıkılaştırma hem de kol kaslarını kuvvetlendirme konusunda muhteşem sonuçlar veriyor.
·         Crunch with weighted fly, ağırlıklı olarak üst karın kasları olsa da karın bölgesindeki tüm kasları harekete geçiriyor; hareketin kahramanı şüphesiz ki dumbbell.
·         Yan ve alt karın kaslarının, bir diğer deyişle adonisin mimarı decline oblique cruch. Bu hareketin de etkili olma sebebi dumbbell kullanılıyor olması.

5 etkili fitness çalışmasını paylaştık; spor hocası tarafından size özel hazırlanmış program ile çalışmak için spor merkezlerini ziyaret etmeniz gerektiğini unutmayınız.

İNDİRİMLİ SPOR SALONLARI

Kilo vermek, kilo almak, fit bir görünüme sahip olmak, yaşam kalitesini artırmak, sağlıklı bir bedenin temelini atmak için spor salonları vazgeçilmez oluyor. Spor salonu kayıt aşamasında dahil olacağınız programın detaylarını belirlediğiniz gibi aylık, 3 aylık, 6 aylık ya da yıllık kayıt yaptırabilirsiniz. Özellikle yıllık salon üyeliklerinde indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Yıllık üyelik indirimleri olduğu gibi bazı spor merkezleri referans ile kayıt yaptıran üyeleri için ekstra indirimler uygulayabiliyor. İlk yıl üyeliğinizin tamamlanması ve sonrasında yenileme yapılması durumlarında da spor salonları yenileme indirimi ismi altında uygun fiyatlar ile üyelik oluşturma imkanı sunabiliyor. Spor salonu seçiminde üyelik ücretleri önemli olduğu kadar salona ulaşım kolaylığı da son derece önemli olacaktır.

Uygun fiyata bir spor merkezi ile anlaşıp, salona ulaşamamanız ve spor devamlılığı sağlayamamanız halinde üyeliğinizin size ve bedeninize faydası olmayacağını unutmamalısınız. İstanbul semtlerinin çoğunda beklentilerinizi karşılayacak nitelikte profesyonel kadrosu ile hizmet veren spor salonlarına ulaşabilirsiniz. Sporu hayatınızın parçası yapmak için geç kalmadınız. Hemen en iyi spor salonu arayışınızı sonlandırıp, kaydınızı yaptırıp sağlıklı bir yaşama ulaşabilirsiniz.

Sonraki Haber