Kaliteli Seyahat

Umre, Hac ibadeti gibi yapılan ancak belli bir zamanı olmayan ibadet türüdür.

Müslümanların Mekke’yi ziyaret etmesi ve burada ibadet etmesi anlamına gelir. Hacca gidebilmek için zilhicce ayının beklenmesi gerekir. Ancak Umre yapabilmek için herhangi bir zamanı beklemeye gerek yoktur. Arife ve günü Kurban Bayramı’nı kapsayan günlerin haricinde her gün, Umre yapılabilir. Umre yapmak sünnet olduğu için Hacca gidemeyen insanların pek çoğu, Umre yapmayı tercih eder. Peki, Umre için hangi firmayı tercih etmelisiniz? Sılatur, 1997 yılından itibaren, Hacve Umre turları düzenleyen ve bu organizasyonlar için hizmet veren, köklü bir firmadır.

Umre için hizmetler;

Sıla tur, umre turları düzenleyen ve bu turlar için gerekli olan tüm ayrıntıları, en ince detayına kadar yerine getiren bir firmadır. Bu nedenle pek çok insan, Umre seyahatleri için Sıla Tur’u tercih etmektedir. Firma, bugüne kadar pek çok organizasyona imza atmış ve adını çok büyük kitlelere duyurmayı başarmıştır. Firma, tüm havayollarının bilet satışlarını yaptığı için, Umre için en uygun gidiş dönüş biletlerini ayarlayabilmektedir. Ayrıca orada kalacağınız otelleri ve tur rehberlerini de ayarlamakta, sizlerin en güvenli ve konforlu şekilde gidip dönebilmeniz için çalışmaktadır.

Umre fiyatları nasıldır

Umre fiyatları, oraya kaç gün gideceğinize ve hangi otelde konaklayacağınıza göre değişir. Tabi yolculuk yaparken kullanacağınız ulaşım seçeneği de bu fiyatı etkileyecektir. Hangi tarihler arasında ziyaretinizi yapacağınızı planladıysanız, http://silatur.com.tr/umre adresini ziyaret ederek, kendinize uygun bir tur seçeneği bulabilirsiniz. Adreste yer alan ekonomik kampanya paketlerinden yararlanmak için de sorgulama yapabilirsiniz. Her bütçeye uygun otelin yer aldığı siteden, yürüme mesafesindeki otelleri, 3 yıldızlı otelleri yada daha lüks olan otelleri seçerek, gideceğiniz tarihteki müsaitlik durumuna ve fiyat bilgisine bakabilirsiniz.

Bütün bu işlerle ben ilgilenemem diyorsanız, yukarıdaki adreste yer alan Acente yetkililerini arayarak, gitmek istediğiniz tarih bilgilerini ve istediğiniz ücret miktarını söyleyebilir ve bu bilgilere göre en iyi tur seçenekleri için destek isteyebilirsiniz. Sıla Tur, Kâbe ziyaretlerinizi en iyi şekilde gerçekleştirebilmeniz için gerekli olan kaliteli hizmeti, güler yüzlü personeli ile sunmaktadır.

Sonraki Haber