Özgür İletişim Tarifesi ile Hızlı İnternet TurkNet'te!

Hızlı internet, adsl tarifeleri ve taahhütsüz limitsiz internet paketleri TurkNet’te!

Hızlı internet, modern insanın en çok ihtiyaç duyduğu şeylerden birisi... Evde, cepte, yolda, işyerinde, devlet kurumlarında ve özel sektörde artık internetsiz bir yaşam düşünülemiyor. Bu sebeple en hızlı internet bağlantısı aranılan bir hizmet halini almış durumda.

TurkNet Özgür İletişim yaklaşımı ile en hızlı interneti en uygun fiyata tüm müşterilerine sunuyor. TurkNet’te daha fazla hız için, daha fazla ödeme anlayışı yok. Altyapının desteklediği en yüksek hızda internet, 150 GB Adil Kullanım Noktası ile ayda sadece 59.99 TL fiyattan sunuluyor. Üstelik GSM ve Kademe 1 uluslararası görüşmeler dahil her yöne ayda 1000 dakika görüşmede hiçbir ücret istemeden hediye ediliyor.

TurkNet’in web sitesinde anında internet satın almanın dışında birçok hizmet de sunuluyor. Örneğin internet hızı testi ile almış olduğunu hızı test edebilirsiniz. İnternet hızında problem yaşıyorsanız, müşteri hizmetleri ile temasa geçebilirsiniz. Hız testi uygulanırken kullanıcının bilgisayara bağlı modem ile ethernet portu üstünde kablo kullanması şarttır.

Online fatura ödeme hizmetinde ise faturanızı anında online olarak ödeyebilirsiniz. Kota sorgulama servisinde ise, Adil Kullanım Noktası ile ilgili kullandığınız kota konusunda anında bilgi alabilirsiniz. Ay içinde kullandığınız GB ve kalan GB gibi bilgilere anında erişim sağlayabilirsiniz. Web posta hizmeti sayesinde ise e-postalar organize edebilir, email gönderip alabilirsiniz.

Pratik Ses Servisleri hizmetlerimiz ise aşağıda verilmiştir:

Gelen Aramayı Durdurma Servisi, Meşgul Aboneye Ulaşma Servisi, Aynı Anda 2 Kişiyle Görüşme Servisi, Çağrı Aktarma Servisi, Çağrı Yönlendirme Servisi, Çağrı Bekletme Servisi, Telefon Rehberi Servisi, Aramaya Kapatma Servisi, Üçlü Görüşme Servisi, Alarm Servisi, Hızlı Arama Servisi, Arayan Numarayı Görüntüleme Servisi, Gizli Arama Servisi, Gizli Numara Aramalarını Engelleme Servisi ve Son Arama Tekrarı Servisini kapsamaktadır.

Kullanıcılarına en hızlı internet altyapısını sunmak için yatırımlarına devam eden TurkNet, bilişim ve internet sektörünün en güncel teknolojilerini takip ederek büyümeye devam ediyor. Kullanıcıların her geçen gün daha kaliteli hizmet arayışına cevap verecek nitelikte bir altyapı kurmayı amaç edinen TurkNet’in sektörde Pazar payını genişletmek en büyük hedefi. Siz de TurkNet’in avantajlarıyla dolu internet dünyasına katılmak isterseniz, web sitesi üzerinden anında başvuru yapabilirsiniz.

Sonraki Haber