Skincode leke

Cilt üzerinde çeşitli nedenlerden dolayı lekeler oluşmaktadır.

Bu lekelerin cilt üzerindeki görünümünü azaltmak veya yok etmek amacıyla cilt bakım ürünlerine ihtiyaç duyulmaktadır. Skıncode Leke Giderici, ciltteki lekelerin oluşumlarını engelleyerek cilt üzerindeki leke görünümünün azalmasını sağlar. Leke giderici etkisinin yanı sıra cildin daha canlı ve daha aydınlık bir görünüme kavuşmasını sağlar. Cildin doğal güzelliğini geri kazandırır.

Skıncode leke giderici ürünleri sayesinde ciltte oluşan lekeler tarihe kavuşacak. Skıncode Leke Giderici bakım ürünü ile ciltteki lekelerin oluşumu önlenirken cildin ferah ve canlı bir görünüme kavuşmasına olanak sağlar.

Skıncode Leke, ciltte aydınlatıcı, tazeleyici ve nemlendirici bir etki bırakır. İçerdiği doğal özlerle ekstra leke giderici ve ferahlatıcı etkisi olan bir üründür. Tazeleyici ve yağ içermeyen formülü ile hassas, karma ve yağlı cilt tiplerinin kullanımı için uygundur.

Skıncode Leke Giderici, günlük düzenli uygulamada cildin renginin aydınlamasına yardımcı olmaktadır. Cilde doğal bir parlaklık kazandırır ve cildin lekelerden arınmasına olanak sağlar. Daha ilk kullanımda dahi ciltte serinlik ve tazelenme hissi oluşturur. Cildin doğal ve aydınlık bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur.

Skıncode Leke, lekeli ve leke oluşumuna meyilli olan ciltler için özel olarak üretilmiştir. Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere düzenli olarak temiz cilde uygulanması tavsiye edilmektedir. Ciltte tamamen emilene kadar hafif masaj yapar şekilde uygulanması gerekmektedir.

http://www.dermomarket.com/Skincode-Urunleri,LA_1130-2.html#labels=1130-2

Sonraki Haber