Masaj salonlarına seri baskın! Çok sayıda ölü var

ABD'nin Georgia eyaletinde peş peşe üç masaj salonuna silahlı saldırı düzenlendi. En az sekiz kişinin öldüğü belirtilirken, polis yetkilileri Robert Aaron Long adlı şüphelinin gözaltına alındığı duyurdu.

ABD'nin Georgia eyaletinde üç masaj salonuna silahlı saldırı düzenlendi. Atlanta kenti ve Cherokee ilçesinde düzenlenen saldırılarda en az sekiz kişinin öldüğü ve bir şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi. 

Polis, ilk olarak Georgia eyaletinin başkenti Atlanta'nın kuzeyinde yer alan Cherokee bölgesinde yerel saatle öğleden sonra bir masaj salonuna düzenlenen saldırıda dört kişinin öldüğü bilgisini paylaştı. Bu olaydan kısa süre sonra hırsızlık ihbarı yapılan Atlanta şehir merkezindeki bir başka masaj salonunda üç kişinin daha vurularak öldüğü, bu saldırıdan kısa süre sonra yakındaki bir başka masaj salonunda da bir kişinin vurularak öldürüldüğü açıklandı.

Olayı soruşturan polis yetkilileri, akşam saatlerinde Robert Aaron Long adlı zanlının yakalandığını ve üç saldırının da zanlısının Long olduğuna inandıklarını bildirdi. Olayla ilgili soruşturma sürerken, Amerikan medyası saldırılarda ölenlerin altısının Asya kökenli kadınlar olduğu bilgisini verdi. 

Sonraki Haber