Maymun çetesinden intikam saldırısı: 250 köpek öldü

Hindistan'da bir köyde, yavru maymunu öldüren köpekler, maymun çetesinin saldırısına uğradı. 250 köpeğin telef olduğu belirtildi. Çocuklara da saldıran maymunlar bölge halkını tedirgin ediyor.

Mumbai'nin yaklaşık 300 mil doğusundaki Maharashtra'nın Beed semtinde korkunç bir olay yaşandı. Sık sık kavga etmeleriyle bilinen maymunlar ve köpekler, bu sefer kanlı bir düellonun tarafları oldu.

1 AY ÖNCE YAVRULARI ÖLDÜRÜLDÜ
Köylüler tarafından aktarılan bilgilere göre bölgede 1 ay önce, yavru bir maymun köpekler tarafından öldürüldü. Bu durumun ardından köpekler ve maymunlar arasında gerilim had safhaya tırmandı.

KÖPEKLERE BASKIN YAPTILAR
Bu yaşananların ardından maymunlardan karşılık gecikmedi. Olayın üzerinden tam 1 ay sonra, köpeklere yönelik kanlı bir baskın gerçekleştiren maymunlar, yakaladıkları köpekleri binaların üstüne götürerek aşağı atmaya başladı.

YETKİLİLERE HABER VERİLDİ
Olayın ardından büyük korku yaşayan köy halkı, hemen yetkilileri aradı. Bölgeye intikal eden orman korucuları, maymunlara müdahale etmeye çalıştı ancak tek bir maymun dahi yakalanıp kontrol altına alınamadı.

ŞİMDİ DE ÇOCUKLARI HEDEF ALIYORLAR
Maymunların, köpeklere yönelik saldırıların ardından bu sefer de 5 bin nüfuslu köyde çocuklara yönelik saldırı gerçekleştirmeye başladı. Köy halkı, iyice kontrolden çıkan maymunlara karşı önlem alınmasını istiyor.

Sonraki Haber