Putin, Erdoğan'ı böyle bekledi; dikkat çeken anlar kamerada

İran'da gerçekleştirilen Türkiye - İran - Rusya arasındaki üçlü zirve öncesinde Rusya lideri Putin'in, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı beklediği anlar kameralara yansıdı.

Türkiye-İran-Rusya zirvesi Tahran'da gerçekleşti. Liderler üçlü görüşme öncesi bir araya geldi. Görüşmeler kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya gelen Rusya Devlet Başkanı Putin'in bekleme görüntüleri çok konuşuldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ikili görüşme gerçekleştirdi. Görüşme öncesi Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşıladı. Salona daha önce gelen Putin'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı beklerken yaptıkları ise kameralar tarafından yakalandı. 1 dakika boyunca ayakta kalan Putin'in etrafa değişik bakışlar atarak mimikler yapması dikkatlerden kaçmadı.

 Rusya lideri Vladimir Putin dünya liderlerini bekletmesiyle tanınıyor. Putin'in bunu politik taktik olarak kullandığını söyleyenler var. Putin'i bu zamana kadar bekleyenler arasında Almanya Şansölyesi Merkel, Papa ve ABD Başkanı Trump gibi isimler bulunuyor.

Sonraki Haber