Alkol Haberleri

Gelecek, geliyor derken.... Bayram öncesi alkole dev zam geldi! Bayram öncesi bir zam haberi daha: Alkolde yeni zamlar geliyor!
Sarhoş kadın sürücü tutuklanmamak için polis cinsel ilişki teklif etti! Bir içki grubuna daha zam geldi ''Oruç tutuyorum'' diyen Aygün Aydın'ın yaptığı paylaşım olay oldu Nejat İşler'in olaylı gecesi... Alkol şişede durduğu gibi durmadı!
''Ramazan'da alkol içemezsiniz'' kavgasında ortalık savaş alanına döndü! Gözaltılar var Ukraynalı siviller, Rus askerlerini zehirli kekle hastanelik etti ''Ramazan öncesi kapanış'' deyip paylaştı, tepkiler çığ oldu Hiç bir şeyin, hiç kimsenin durduramadığı Putin'i işte bu kriz durdurabilir İstanbul'da 'tebliğciler'' Ramazan mesaisine başladı Hem alkole hem de sigaraya zam geliyor Yandaş medyanın hedef gösterdiği isim yanıtını düğününde verdi Alkollü şahıs baba ve oğlunu katletti Alkol kontrolü için durduruldu: Yaptığıyla polisleri şaşkına çevirdi Meğer lafın gelişi değilmiş! O ''son kadeh''in sırrını bilim çözdü Hem cezayı iptal ettirdi, hem de ehliyetini geri aldı Alkol masasındaki kavgası cinayetle bitti Erkan Petekkaya'dan alkol itirafı: Rusya'da beynimi yaktılar Akılalmaz olay: Alkollü vatandaş kendini bıçakladı Tekel bayileri alkolde KDV ve ÖTV indirimi istedi Alkol ve sigaradan toplanan vergi dudak uçuklattı Alkolün dozunu kaçırıp, hastaneyi birbirine kattılar İçkiyi fazla kaçıran eş için emsal karar