Anar Haberleri

Ünlü anketçiden 3'üncü ve 4'üncü ittifak iddiası: '2 yeni ittifak daha kurulacak'' Erdoğan'ın eski danışmanından kulisleri karıştıracak seçim iddiası
İbrahim Uslu: ''HDP'ye operasyonun nedeni erken seçim'' En çok merak edilen anket: Z kuşağı seçim sonucunu değiştirir mi ? İbrahim Uslu: ''Erken seçimin tarihi Trump'a bağlı!'' Son kamuoyu anketinde dikkat çeken artış!
Ünlü anketçiden yeni parti açıklaması ! ANAR'dan yeni parti ile ilgili çarpıcı açıklama ANAR ve GENAR son anket sonuçlarını açıkladı ! MAK, ANAR ve Gezici'den 23 Haziran İstanbul tahminleri ! ANAR Genel Müdürü İbrahim Uslu: ''AK Parti hesap hatası yaptı'' ANAR Genel Müdürü Uslu: ''AKP Ankara'yı açık ara farkla kaybeder'' Son anketten AK Parti ve MHP'ye kötü haber ANAR araştırma: ''AK Parti'de Ankara ve İstanbul zora girdi'' ANAR Genel Müdürü açıkladı: İşte en son seçim anketi İbrahim Uslu: ''İlk turda %60 hayal'' ANAR Genel Müdürü İbrahim Uslu: ''Erken seçim geliyor'' SONAR'ın sahibi Hakan Bayrakçı'dan İYİ Parti iddiası ANAR Genel Müdürü İbrahim Uslu'dan çarpıcı iddia "Utangaç seçmen" referandumun kaderini etkliyecek Seçime günler kala bomba yorum Ünlü anketçiler açıkladı: Seçim hükümeti oyları nasıl etkiler ? Son 3 seçim anketinin ortak sonucu: AK Parti düşüşte ! Ünlü anketçiden çarpıcı değerlendirme !