Anket sonuçları Haberleri

İşte Erdoğan'ın erken seçim istememe nedeni bu ankette gizli Erdoğan'ın muhtemel 4 rakibine göre oy oranı... MetroPOLL'ün anketi..
MetroPOLL'ün son anketinde çok konuşulacak ''kararsızlar'' ayrıntısı! Son anket açıklandı! İşte kahreden oran: Yüzde 60! İşte Erdoğan'ı adaylıktan vazgeçirecek anket sonucu! İl il oy oranları açıklandı: AK Parti kalesinde bile oy kaybetti!
AK Parti ve MHP'ye bir seçim anketi şoku daha Son seçim anketi, anket şirketlerini ''şarlatan'' ilan eden Bahçeli'yia da kızdıracak Son anket açıklandı; AK Parti yüzde 30'un da altını gördü Uykusuz'dan seçim anketi kapağı AK Parti'nin eksi anketçisi AK Parti'den ''rahatsız'' olan seçmen grubunu açıkladı AK Parti ve Erdoğan'a 20 yıl sonra bir ilki yaşatan seçim anketi Son seçim anketi açıklandı: Saray'da yer yerinden oynayacak! Kılıçdaroğlu'nun ''bir kaçış planının anatomisi'' videosu anketlere de girdi 10 firmanın son 10 seçim anketinin sonuçları Festival ve konser yasakları anketinin sonuçları açıklandı Son anket açıklandı; AK Parti bir ilki yaşıyor Bu da ''sürtük'' anketi! Erdoğan'ı destekleyenlerin oranı dikkat çekti MetroPOLL'ün ''nasıl bir ülkede yaşamak istersiniz'' anketinden dikkat çeken sonuç AK Parti'nin eski anketçisi AK Parti'ye oy veren HDP'li seçmen oranı açıklandı Bir seçim anketi daha açıklandı: ''Kaybeden'' değişmedi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ''görev onayı'' anketi sonuçları açıklandı 2023'te ilk kez oy kullanacak gençlerle yapılan seçim anketi sonuçları açıklandı Suriyeli sığınmacı anketinin sonuçları açıklandı