Asgari Haberleri

Çalışanlara müjde: Asgari ücrete 2. zam masada Kıdem tazminatı, işsizlik, yaşlı, engeli aylıkları: Yeni asgari ücretle birlikte hepsi değişti!
İYİ Parti'den yeni asgari ücrete ilk yorum Erdoğan'dan yeni asgari ücret sonrası açıklama İş dünyası yeni asgari ücret için rakam verdi Bakanlık harekete geçti: Asgari ücret sonrası fahiş zam!
Asgari ücret zammı sonrası özel sektörde maaşlara zam beklentisi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan 'asgari ücret' açıklaması Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan asgari ücret açıklaması Erdoğan'dan ''asgari ücret'' açıklaması Bakan Bilgin'den yeni asgari ücret açıklaması; işte masadaki rakam Yeni asgari ücret ne kadar olacak? TİSK'ten asgari ücret açıklaması Yeni asgari ücret ne kadar olacak? Canlı yayında kalem kalem hesapladı Asgari ücretle çalışıyordu, bir anda hayatı değişti: Tam 1 milyon TL... Yeni asgari ücret ne kadar olacak? Erdoğan'ın açıklamalarından sonra uzmanlardan yeni tahmin İşsizlik maaşı, evde bakım aylığı, 65 yaş maaşı... Asgari ücretle birlikte neler değişecek? Asgari ücret ek zammı yarına kaldı Asgari ücretin açıklanacağı 4. toplantının tarihi belli oldu Zamlı asgari ücret kulisten sızdı: İşte Erdoğan'a verilen rakam Sabah yazarı asgari ücret için ''net rakamı'' açıkladı Asgari ücret açıklanmıştı! Bir de buna bakın: İşte yeni yoksulluk sınırı! Asgari ücret zammıyla 2021 yılı AGİ ücreti de belli oldu ''Bu rakam asgari değil, azami sefalet ücretidir'' Asgari ücret görüşmelerinde kritik toplantı yarın