Asgari geçim indirimi Haberleri

Bakan'dan 3600 ek gösterge ve AGİ için müjde: Takvim netleşti! Tek tek hesaplandı! Gelir vergisi istisnasından kim ne kadar yararlanacak?
Flaş gelişme! Asgari ücretlinin elinden alınan AGİ geri mi dönüyor ? Asgari ücrette kafalar karıştı! AGİ kalktı mı, kalmadı mı? Türk-İş açıkladı Çalışanlar dikkat! 2022 yılı AGİ ücreti ne kadar olacak? Hamza Yerlikaya'nın kardeşi asgari geçim indirimine başvurdu
Asgari ücret zammıyla 2021 yılı AGİ ücreti de belli oldu 2019 Asgari Geçim İndirimi ne kadar oldu ? Tek tek hesaplandı Hem AGİ'ye hem de işsizlik maaşına zam geliyor Çalışanların 2018 AGİ miktarı ne kadar oldu ? Asgari Geçim İndirimi rakamları da belli oldu Asgari ücretliye bir müjde daha ! Maaşlar düşmeyecek... Milyonlarca çalışana müjdeli haber ! Maaşlara koruma geliyor... 2018 Ocak ayında çalışanlara çifte zam müjdesi Dikkat ! Patronunuz sizi dolandırıyor.. AGİ paranızı alın ! İşte asgari ücretlinin eline geçecek olan para AGİ asgari ücrete dahil mi ? Yeni Asgari Geçim İndirimi ne kadar oldu ? Asgari ücrette 'AGİ' sürprizi !