Ateş kara Haberleri

Prof. Dr. Ateş Kara'dan Strep A uyarısı: ''Aşısı yok, ölüm oranı yüksek'' Bilim Kurulu üyesi açıkladı: İşte TURKOVAC'ın yan etkileri
Bilim Kurulu Üyesi Ateş Kara'dan TURKOVAC müjdesi TURKOVAC aşısı olup koronavirüse yakalanan kişilerin sağlık durumu açıklandı Bilim Kurulu üyesi Ateş Kara'dan Omicron için bir iyi bir kötü haber Prof. Dr. Ateş Kara doğruladı: İşte BioNTech aşısındaki korkunç tehlike!
Çocuklar Covid-19 aşısı olabilir mi? Bilim Kurulu üyesi yanıt verdi Bilim Kurulu üyesi Kara rahatlama için tarih verdi Bilim Kurulu Üyesi Kara'dan ''çift maske'' açıklaması Koronavirüs aşısı ne kadar koruyacak? Bilim Kurulu üyesinden kötü haber 15 Şubat'ta restoran ve kafeler açılacak mı ? Bilim Kurulu üyesi açıkladı Prof. Dr. Kara uyardı: Grip aşısı ile korona aşısı arasındaki süreye dikkat Çocuklara da koronavirüs aşısı yapılacak mı ? Bilim Kurulu üyesi açıkladı Prof. Dr. Ateş Kara paylaştı: Çin aşısında süreç nasıl devam edecek? Aşı sonrası normale ne zaman döneriz? Bilim Kurulu üyesi açıkladı Bilim Kurulu Üyesi Kara: Virüsün canlı kalma süresi 10 kat arttı Bilim Kurulu Üyesi Ateş Kara toplu aşılama için tarih verdi Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara: Yeni tedbirler alınabilir Bilim Kurulu üyesinden yüz yüze eğitimde ezber bozan açıklama Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Kara: ''Çocuklar virüs kaynağı olabilir'' Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Kara: ''Kısıtlamalar geri dönebilir!'' Bilim Kurulu üyesi Kara vakaların neden yükseldiğini açıkladı Koronavirüs aşısı Türkiye'ye ne zaman gelir? Prof Dr. Ateş Kara tarih verdi Bilim Kurulu Üyesi Kara açıkladı: Kurban Bayramı'nda kısıtlama olacak mı?