Ayhan akman Haberleri

Ayhan Akman: Arda Turan'ı Galatasaray'a transfer etmek istedik Ayhan Akman'dan Fenerbahçe, Beşiktaş-Galatasaray derbisi, Fatih Terim ve Lucescu açıklaması
Hasan Şaş'tan Ayhan Akman için şok sözler ! "Aciz..." Ayhan Akman'dan Tudor ve Riekerink açıklaması Ayhan Akman'dan ayrılık sonrası ilk açıklama Ayhan Akman'dan Muslera'ya şok tepki !
Galatasaray ikisini birden gönderiyor ! Cenk Ergün açıkladı: Tudor ve Ayhan Akman... Ayhan Akman'ın bileti kesildi ! Yerine o geliyor... Ayhan Akman Beşiktaş taraftarını da sinirlendirmişti Galatasaray yedek kulübesinde tepki çeken görüntü Galatasaray'dan Ayhan Akman açıklaması Ayhan Akman: Geri dönüş çok önemliydi Igor Tudor'un yardımcısı belli oldu Ayhan Akman Riekerink'in yardımcısı olacak ''Ayhan hocaya serzenişte bulundum'' İşte Selçuk İnan krizinin perde arkası Ayhan Akman sakatlandı Galatasaray'da Ayhan Akman sürprizi Sabri'ye gönderme: ''Bu kaçıncı rakibin... Mustafa Denizli'nin yardımcısı kim olacak ? ''Galatasaray şampiyonluk ihtimali zor'' ''Tehdit ettiler bıraktım'' Mustafa Denizli'nin yardımcısı mı olacak ?