Bağışıklık Haberleri

Türkiye'de yetişiyor ama kıymetini biz değil yabancılar biliyor Kanseri tarihe gömecek keşif! 200 yıl yaşıyor, hastalanmıyorlar!
Dünyada yeni varyant alarmı: Bağışıklıktan bile kaçıyor! İşte belirtileri Bağışıklık sistemi neden çöker? İşte bağışıklık sisteminin çökmesinin 5 önemli işareti Ünlü bilim insanı, pandemiden ilk kurtulacak ülkeyi açıkladı Omicron varyantında korkulan oldu: Her şey sil baştan!
Bakan Özer bağışıklık kazanan öğretmen oranını açıkladı BioNTech aşısı için yeni ''bağışıklık'' açıklaması Bu yiyecekleri zayıflamak için sakın aç karnına tüketmeyin Koronavirüste umut veren araştırma: Bağışıklık ne kadar sürüyor? Pandemi döneminde bağışıklık sistemimizi nasıl güçlendirebiliriz? Türkiye ''sürü bağışlığını mı'' seçti ? Şok iddia! Prof. Dr. Ceyhan'dan kritik bağışıklık uyarısı Koronavirüse karşı bağışıklık ne kadar sürüyor? Dikkat çeken araştırma Çinli uzmandan korkutan açıklama: Koronavirüs bağışıklığı üç yıl alabilir Türkiye'de bağışıklık süresi için müjdeli haber: '4 ila 6 ay içerisinde...' Güney Afrika'da görülen koronavirüs mutasyonu aşıyı etkisiz kılabilir D vitamini için kritik uyarı Bir aşı çalışması daha hüsranla sonuçlandı DSÖ: Aşılar koronaya karşı bağışıklık duvarı oluşturmaktan çok uzakta Koronavirüs geçirenlere bu sefer iyi haber! En az 6 ay koruyor Koronavirüs geçirenler dikkat! Bağışıklığın ne kadar sürdüğü açıklandı Uzmanlardan çarpıcı sürü bağışıklığı açıklaması Koronavirüs bağışıklığı için umut veren çalışma