Belirti Haberleri

Alzheimer araştırmasında bir ilk: Hastalığın ilk belirtilerinden biri olabilir! Deniz tatiliniz kabusa dönüşebilir! Denizden çıkınca bu belirtiler varsa aman dikkat!
Bu belirtilere dikkat! Çağın belası sizi bulmuş olabilir Kedi sahiplerine kritik uyarı: 9 canlı değiller; bu belirtilere dikkat! Bu belirtilere dikkat: Uzun koronavirüs etkisi olabilir Bir bu eksikti: Yeni salgın açıklandı, bu belirtilere dikkat!
Sağlık Bakanlığı uyardı: Bu 6 belirti varsa doktora başvurun! Koronavirüsün bir yeni belirtisi daha ortaya çıktı Koronavirüsün bir yeni belirtisi daha ortaya çıktı Telefonunuz ''izleniyor'' olabilir! İşte ''cep''teki casusun 3 belirtisi Türkiye'de de görülen maymun çiçeğinin semptomları değişti Bu belirtiler varsa dikkat: Kanser habercisi olabilir Alzheimer'in yeni bir erken belirtisi açıklandı Felç belirtileri gösteren Hailey Baldwin hastaneye kaldırıldı Omicron'un erken dönem belirtisi açıklandı Koronavirüs test sonucu negatif çıktı diye sevinenlere kötü haber Omicron'da bu belirtilere dikkat! Vakalarda... Bu belirtiye dikkat! Hem grip, hem Omicron, hem de Delta varyantında görülüyor Nelere dikkat edilmeli? Üçüncü doz BioNTech aşısının en yaygın 5 yan etkisi belli oldu Koronavirüs aşısı olanlara yeni ''belirtiler'' uyarısı Aşı olanlara koronavirüs uyarısı: Bu 4 belirtiye dikkat! Bir bu eksikti... Belirtileri koronavirüse benziyor, sivrisineklerden bulaşıyor! Kovid-19 belirtileri güncellendi: İşte en yaygın belirtiler Bildiklerinizi unutun: Kovid-19'un yeni belirtileri açıklandı