Berat albayrak Haberleri

Damat Albayrak'tan kayınpederi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ''üzecek'' hamle Bu ''damat'' iddiası olay olur! Berat Albayrak ile ilgili bomba kulis
Bakın ''burası çok önemli''... Albayrak kitap çıkardı Berat Albayrak kabineye geri mi dönüyor ? Albayrak'ın istifasında ''bakın burası çok önemli'' dedirten Bahçeli iddiası! Bakanlıktan iddialara cevap: Doların düşmesinden önce Bakan Nebati ile Berat Albayrak görüştü mü?
AK Partili isim, Damat Berat Albayrak için alkış istedi Canlı yayında ''Kabine'de Revizyon'' iddiası: ''Saray'a gidip teklifi reddetti'' CHP'nin ''dolar 10 lira'' videosu sosyal medyayı salladı Bakan Soylu, Berat Albayrak'la çarpışma olayını anlattı Bakan Elvan istifa mı etti ? Cumhurbaşkanlığı'ndan ilk açıklama Canlı yayında Erdoğan ve Berat Albayrak videolarına böyle güldüler Süleyman Soylu, Berat Albayrak ve Fahrettin Koca hakkında suç duyurusu CNN Türk'ten ''Berat Albayrak geri mi dönüyor'' dedirten yayın AK Parti'nin eski Ekonomi Bakanı'ndan 128 milyar dolarlık iddia: ''Damatla beraber gizli saklı...'' Berat Albayrak aylar sonra ortaya çıktı Berat Albayrak'ın bir izi daha silindi Berat Albayrak'ın kurduğu kurumda büyük vurgun iddiası Berat Albayrak'la ilgili bomba iddia: Hastalığa yakalandı ''Berat Albayrak geri mi dönüyor'' dedirten sürpriz görüşme! Erdoğan ve Albayrak hakkında suç duyurusu Kulislerden dikkat çeken iddia: Albayrak geri mi dönüyor ? Erdoğan-Soylu-Albayrak hakkında suç duyurusu Süleyman Soylu ile Berat Albayrak arasında kriz yaratan isim emekli edildi!