Berat albayrak Haberleri

Albayrak'ın istifası sonrası Bakan Varank'tan ''kararlılık'' mesajı Albayrak'ın istifası Erdoğan'ın Biden hazırlığı mı ?
Albayrak'ın istifası ''Resmi Gazete'' de yok Yandaş medya ''üç maymunu'' oynuyor! Albayrak’ın istifasında dikkat çeken Bülent Arınç ve Süleyman Soylu iddiası Tam 12 saat oldu! Ankara'dan ''çıt'' çıkmıyor!
Albayrak’ın istifası Türk Lirası ile Avrupa manşetlerinde! Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın Twitter hesabında dikkat çeken değişiklik Alaattin Çakıcı'dan Albayrak açıklaması Mehmet Metiner önce paylaştı, sonra sildi Berat Albayrak'ın yerine geçeceği iddia edilen isimden açıklama Berat Albayrak'ın yardımcısından ilk açıklama Berat Albayrak'ın istifasına AK Parti'den ilk açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak istifa etti Arınç'tan Berat Albayrak'a itiraz Berat Albayrak: ''Dolarla uğraşmıyoruz, istesek düşürürüz'' Bakan Albayrak'tan ''Türk Reasürans'' paylaşımı Albayrak 1999 depreminden bu yana ödenen vergiler sorusuna bu yanıtı verdi ''Bakan Bey dolara bakmıyor ama...'' Berat Albayrak’tan ''dövize müdahale'' açıklaması Bakan Albayrak: Üreticilerimizin yanındayız Bakan Albayrak: Büyüme hız kazandı Berat Albayrak: ''Meyvelerini yakın gelecekte alacağız'' Rekor üstüne rekor kıran dolar ve euro için Albayrak'tan yeni açıklama