Çalışanlar Haberleri

Çalışanların gözü o tarihte! 5 günlük tatil planları yapılmaya başlandı! Asgari ücrette vergi dilimi de hesap da değişiyor!
AtlasGlobal'de kriz var! Salgın dönemi için yeni istihdam paketi yolda! İşte detaylar O kamu personelinin kimlikleri geri alınacak O kamu personelinin kimlikleri geri alınacak
Koronavirüsün faturasını çalışan ödeyecek 20 yaş altı çalışanlar işe gidebilir mi ? Emeklilikte yaşa takılanlara müjde; Erdoğan EYT'liler için talimatı verdi İşe gitmek isteyenler polis bariyerlerini geçemedi Bu haberi okumadan yıllık izne çıkmayın Çalışanlar dikkat! İş görmezlik raporu e-Devlet'te Flormar'da direnen kadınlar kazandı Nusret çalışanlarıyla mahkemelik oldu Çalışanlara kötü haber ! Maaşlardan %15 değil %20 vergi ödeyeceğiz Milyonlarca çalışanı sevindiren teklif: Gelir vergisi %15’te sabitlensin ! Patron oradan kayboldu, çalışanlar şirkete el koydu Tazminatı yılan hikatesine dönen milyonlarca çalışana müjde Çalışan anne ve babalara büyük müjde Bedelli klavuzunda çalışanları ilgilendiren ayrıntı Masa başında çalışan milyonlarca kişi için kötü haber İşte Türkiye'nin gerçeği: Çok çalışıyoruz ama az kazanıyoruz ! Çalışanlar ve emekliler dikkat ! SGK'dan o parayı almayı unutmayın 10 bin kişiye iş imkanı doğdu !