Çarşı Haberleri

Çarşı, pazar ve marketlerdeki fahiş fiyatlara kızıp öyle bir şey yaptı ki... Erdoğan ''fiyatlar uygun'' demişti ama... Sonuçlar öyle demedi
Çarşı’dan Şırnak'ta anlamlı hareket Gezi Parkı ve Çarşı davası başladı: Mahkemeden Osman Kavala kararı Marketlerdeki, çarşıda, pazardaki fahiş fiyatlar için Bakan'dan tepki çeken açıklama Çarşıdaki, pazardaki ''fiyat oyunu'' ifşa oldu!
Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçında mültecilere protesto Çarşı, Abdullah Avcı'ya savaş açtı: ''Servet Avcısı'' Gezi-Çarşı davaları birleştirildi çArşı resti çekti: ''Herkes gider bize tek Beşiktaş kalır'' İzmir'de yeni koronavirüs önlemleri Şimdi de gramaj oyunuyla ''gizli zam'' tuzağı! Ünlü ekonomist açıkladı: Fiyatlara zam tsunamisi geliyor! Ankara'da asılsız ses kaydı yüzünden o çarşı 2 gündür sinek avlıyor Bir yılda gıda fiyatları %26.2 arttı Kurban Bayramı öncesi korkutan görüntüler İstanbul'da hızlı normalleşme! Çarşılar dolup taştı Bayram öncesi alışveriş yoğunluğu Market ve pazarlarda gıda fiyatları 2'ye katlandı! Savcı Çarşı grubuna verilen beraatin bozulmasını istedi Bekçilere polis yetkisi tamam ! Bir tokat attı çarşı karıştı ! Vatandaş marketleri terk etmeye başladı! Çarşıda, pazarda, markette, AVM'de bu ''indirim'' tuzağına dikkat!