Çocuk Haberleri

Türkiye dün gece uyumadı: Fidye için kaçırdığı çocuğu katletti! 11 yaşındaki bu engelli miniği IQ'su Einstein ve Hawking'den yüksek çıktı!
Bakanlık açıkladı: Enkaz altından kaç çocuk çıkarıldı? Çocuklarda ilk 3 yaşa kadar dikkat Polisin düğününü bastığı çocuk gelin hamile çıktı! Çocuklarını satmak isteyen aileye suç üstü!
15 ve 16 yaşındaki 2 cani, 13 yaşındaki genç kızı katletti 5 yaşındaki oğlunu öldürüp yemek yapmaya çalıştı 65'lik belediye başkanı 16 çocukla evlendi Cinayet değil vahşet! 5 yaşındaki yeğenini katletti Çocuklara takvim dışı aşı çağrısı Aileleriyle buluşturulan çocukların sayısı açıklandı 23 Nisan'da çocuklara şeker dağıtan polislere ateş açmıştı: Sözleri pes dedirtti! Hayvanat bahçesinde minik çocuk kabusu yaşadı Depremzede genç, Kılıçdaroğlu’na sarılıp ağladı Bıçaklayan çocuk, bıçaklanan çocuk! Türkiye'de en az çocuk nüfusuna sahip il belli oldu Sosyal medya bu videoyu konuşuyor! Kaldırımdaki kız çocuğuna patates fırlatıp kaçtı 12 yaşından küçük çocuklara ötanazi izni verecekler 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar Okuldan ifadeye... AK Partili Başkan şikayetçi oldu Takside 15 yaşındaki çocuğa istismar: Savunması mide bulandırdı ''Hastayım'' dedi, anne oldu! O henüz 16 yaşında! Polonya'dan 44 yıllık minibüsüyle geldi, depremzede çocukları sevindirdi