Corona Haberleri

İşte Türkiye'de mutasyona uğramış koronavirüsün ilk görüldüğü il! Devlet hastanesinde skandal iddia: Test yapılmadı, koronavirüs çıktı!
Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Özlü: ''Başka bir silah yok'' 4 günlük yasakta yürüyüş mesafesinde cuma namazına izin çıktı! Koronavirüs idrardan tespit edilecek! BioNTech'in CEO'su Prof. Dr. Şahin'den korkutan açıklama
Türk bilim insanları geliştirdi: 10 saniyede koronavirüs testi! Duayen gazeteci koronavirüse yenildi! Çin'de ilk aşı onayı Sinopharm'a verildi Sinema salonları için koronavirüs yasağı süresi uzatıldı! Emine nine 101 yaşında koronavirüsü yendi Devlet Malzeme Ofisi'nin maske ihalesinde tepki çeken ayrıntı Bu karar emsal olur: Covid-19'u meslek hastalıkları arasına alındı! #EvdeKalın : Yoğun bakımlar alarm veriyor! ''Çin aşısının Çin'de kullanılması yasak'' yalanı sosyal medyada olay oldu! Rusya'da vaka sayısı düşüşe geçti Ahmet Nur Çebi ikinci kez koronavirüse yakalandı Çin koronavirüste bu veriyi de saklamış! Bilim Kurulu üyesi açıkladı: Aşılama ne zaman başlayacak ? En çok sipariş alan koronavirüs aşısına onay! Türkiye'ye gelen aşıların üzerinde dikkat çeken slogan Koronavirüs aşısı olduktan ne kadar süre sonra etkili oluyor ? Çin aşısını taşıyan uçak Türkiye'de! Mutasyona uğrayan koronavirüs ABD'ye de sıçradı!