Dünya Haberleri

Tarihin en yakın geçişi olacak! Dev asteroit Dünya'ya doğru geliyor Kıyamet Günü Saati güncellendi; kıyametin tarihi değişti!
Bilim insanlarından korkutan iddia: Dünya iç çekirdeği durdu, ters yönde dönüyor Dünya'ya çok benzeyen bir gezegen keşfedildi 50 bin yıl sonra Dünya'ya doğru geri geliyor! NASA duyurdu: Yaşama elverişli mini Dünya bulundu!
50 bin yıl sonra bir ilk! Dünya'ya doğru yola çıktı Fotoğraflarla yeni yıl coşkusu: Dünya 2023'ü böyle karşıladı Yeni bir ev hayali kuranlarına bir kötü haber daha Karanlıkla gizlenen yeni bir asteroit keşfedildi! Dünya'ya çok yakın Ukrayna'yı işgale devam eden Putin: ''Dünyayı daha adil hale getireceğiz'' Dünyanın ''sır kutusu'' ortaya çıktı! İçinde öyle bilgiler var ki... Tarihi anlar! NASA'nın uzay aracı Orion Dünya'ya iniş yaptı Günün bulmacası NASA'dan geldi: Fotoğraftaki gizli mesajı bulunuz Elon Musk ''Dünyanın en zengin insanı'' unvanını kaptırdı Yeni araştırma: Dünyadaki oksijen nereden geliyor? Brezilya, İsviçre'yi mağlup ederek ilk 16 turuna kaldı Dünya gazetesi yayın hayatına son verdi Dünya nüfusu artık 8 milyar Dünyada ilk! Ölümcül genetik hastalık anne karnında tedavi edildi Kontrolden çıkan 23 tonluk roket dünyaya düştü! Dünyanın en iyi üniversiteleri açıklandı: Türkiye’den 67 üniversite listede Putin'in başı dertte! Bombaladığı yerler arasında Alman konsolosluğu da var Son ayların en güçlü Güneş patlaması