Emekli ikramiyesi Haberleri

Memur ve emeklilerin zamlı maaşları belli oluyor: İşte tahmini zam oranı 3 yıldır zam yok! İşte emeklilerin bayram ikramiyesi talebi
3 yıldır ''zamlanmayan'' emekli bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih belli oldu Emeklileri heyecanlandıran çağrı! Emekli ikramiyesine zam mı geliyor? Milyonlarca emekliye Mayıs'ta çift ikramiye müjdesi! Bakan Soylu'dan polislere ikramiye müjdesi!
Keşke gerçek olsa: Emekli ikramiyesi bin 500 TL olsun teklifi! Emeklilere bayram ikramiyesi müjdesi de ''sözde'' kaldı! Emeklilerin kurban ikramiyesi ne zaman yatacak? Milyonlarca emekli isyanda! AK Parti'nin 'seçim kozu'ydu buhar oldu! Emekli ikramiyesi alacaklar için kritik uyarı! Emekli ikramiyelerinin ödeme tarihi belli oldu En düşük emekli maaşı 1500 TL; Bayram ikramiyeleri de öne çekildi! Milyonlarca emekliyi heyecanlandıran ikramiye teklifi 2020 emekli ikramiyesi ne zaman ödenecek ? Emekliye peşin ikramiye müjdesi Emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihi belli oldu 12 milyon emeklinin bayramı ikramiyeleri bugün ödeniyor Emekliye müjde ! Bayram ikramiyesi için tarih belli oldu CHP'den ''Emekli ikramiyesi 1.260 lira olsun'' teklifi Emeklinin gözü Temmuz zammında ! Maaşlara ne kadar zam gelecek ? Emeklilere 2019'da da bayram ikramiyesi ödenecek mi ? Memurların emekli ikramiyeleri ne kadar oldu ? Emekli ikramiyesi için çok önemli karar !