Emekliler Haberleri

Zam bekleyen emekliler 500 TL'sinden oldu, birileri yine affı kaptı! Emeklilere zamsız 1.100 TL verilirken, Suriyelilere verilen 2.000 TL isyan ettirdi
Emeklilerden zamsız bayram ikramiyesi tepkisi: ''Bakan fanusta mı yaşıyor?'' 1.100 TL'lik bayram ikramiyesine enflasyon zammı için kritik gün Bir zamanların gözde protestosu geri döndü! Emekliler bu akşam ışık söndürecek Zam tablosu belli oldu: Emekliler ne kadar zam alacak?
Asgari ücretteki tarihi artış beklentiyi artırdı: İşte emekliye ek zam formülleri Memur ve emekliler dikkat: Bugün sonra eriyor... Binlerce emekli sokağa indi: Açlığa isyan! Tam 9 milyon emekli bu haberi bekliyor! ''En düşük emekli maaşı 1.500 TL oldu'' diyenler buna ne diyecek ? Emekli maaşları için tehlike çanları çalıyor! İşte Türkiye'nin emeklileri: Her 100 emekliden 28’i işinden oldu! Milyonlarca emeklinin ''emeklilik'' hayali eriyip gitti! Emeklilere de, emeklilik hayali kuranlara da kötü haber! Keşke gerçek olsa: Emekli ikramiyesi bin 500 TL olsun teklifi! ''Emeklilere müjde'' demek çok isterdik ama bu teklifi reddedilir! Milyonlarca emekli isyanda! AK Parti'nin 'seçim kozu'ydu buhar oldu! Emekliler maske bile alamıyor! Emekli maaşında kriz var! Emekliler maaş, bankalar anlayış bekliyor! Maaşı 1500 TL’ye çıkan emeklilere kötü haber En düşük emekli maaşı 1500 TL; Bayram ikramiyeleri de öne çekildi! SGK'dan milyonlarca emekliyi sevindirecek karar! Çalışan emeklilere kötü haber!