Enfeksiyon Haberleri

Bilim Kurulu Üyesi Turan: Aşılanmamışlar akciğer enfeksiyonuyla boğuşuyor Türkiye'de bir kırmızı alarm daha: Aileler çocukları için hastanelere koşuyor!
Koronavirüs bağışıklığı için umut veren çalışma Velilere renkli ve desenli maske uyarısı: ''Almayın!'' Şehir Hastanesi'nde ölümcül akciğer mikrobu şoku! Cilt bakımı kabusla bitti!
Koronavirüsle birlikte gelen gizli tehlike! Uzmanlar uyardı Tecavüzle yargılanan sapık yapımcının cinsel organı kangren oldu Tecavüzle yargılanan ismin cinsel organı kangren oldu Kovid-19'un yeni bir semptomu daha bulundu ''Virüse karşı cep telefonlarına streç film sarın'' Koronavirüsün belirtilerini anlatan genç kız, bilim dünyasını şaşırttı Soyunma kabinlerinde mantar tehlikesi Türker İnanoğlu hastaneye kaldırıldı Geçen yıl 27 can aldı... Sağlık Bakanlığı'ndan KKKA uyarısı ! Güzel şarkıcı Hadise hastanelik oldu Tek suçu ellerini yıkamaktı! Bir anda ellerini ve yüzünü yaralar sardı Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu ile ilgili son açıklama ''Sapasağlam gittik, birini ölü aldık, diğeri yoğun bakımda'' Kol kırığı için gittiği hastanede kabusu yaşadı AVM'lerde büyük tehlike ! Milyonlarca insan yapıyor... Kontakt lens kullananlar için ''enfeksiyon'' uyarısı Açlıktan kedi eti yiyen Suriyeli çocuk Türkiye'de tedavi altında Devlet hastanesinde büyük skandal !